Ahoj
@sadow, co považuješ za vysoký honorář?
Já už jsem na vkládání a vybírání FIATu bez posílání fotky rodící mámy nebo odevzdávání obrovských procent na poplatcích docela rezignoval... je to tak kurevsky směšné. Ale!!! Vy šmejdi, neloajální a nespolupracující občané, buďte vděční, protože je to proto, abychom vás mohli chránit, ne sledovat
. Nevím, co je vaším cílem, ale v mém případě jde jen o to, abych mohl skrývat transakce, ne prát. Pokud jde o praní, podívejte se na metodu
@KokosDreams /
@BevItUp, která se nachází zde
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...s/how-to-launder-your-money-in-2-clicks.7823/.
Po prozkoumání více metod jsem se ustálil na této:
Jako nástupní a výstupní rampu používám Cash App. Udělal jsem kompletní KYC, ale je to jediné místo, kde jsem to udělal.
@Gordon Ramsay, nebo někdo jiný, by vám mohl být schopen pomoci i kolem tohoto.
- K vložení peněz použijte JAKOUKOLIV kreditní nebo debetní kartu. Nabízejí také bankovní převody a (Opravdu skvělé) vklady hotovosti na obchodních místech.
- Vklad používám k nákupu Bitcoinů v síti Lightning (poplatek ~1,50 USD).
- Odeslat do peněženky Guarda defi (poplatek je pár centů v síti Lightning).
- Vyměním za Monero. (Poplatek se liší a nechápu, jak ho počítají, ale naposledy jsem zaplatil 2,64 USD).
- Guarda automaticky spravuje P2P výměnu na pozadí, ale někdy to trvá dlouho.
- Odeslání do samostatné peněženky Monero (poplatek je pár centů, můj poslední poplatek byl méně než cent)
- Teď si můžu dělat, co chci
V podstatě za méně než 5,00 dolarů jsem schopen pohodlně nakupovat Monero pomocí platební karty. Teoreticky je k dispozici pouze informace, že jsem nakoupil BTC na Cash App, poslal je na jinou adresu a pak na jinou. Tam stopa končí.
Také jsem si mohl navrhnout vlastní zkurvenou debetní kartu Cash App vyrobenou z kovu.
Také místo toho, abych si nechával peníze jen v hotovosti, jsem si tu a tam vybral pár dolarů obchodováním s BTC s mými vklady na Cash App.
Pokud má někdo lepší způsob, dejte mi vědět.