Question Co je to CRACK?

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Díval jsem se na několik filmů s názvem HOOD GHETTO. co je to Crack? opravdu ho vaří na sporáku v kuchyni?

pinokyo11

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Ano, rozhodně si ji můžete uvařit doma z jednoduchých ingrediencí z jakéhokoli obchodu koupit, nenechte se příliš ovlivnit, vždy používejte správné dávkování.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Myslíte to vážně? Crack je kokain. Kokain, který si koupíte, je hrudkovitý prášek a lesklý, je kokain hcl. Je na něj navázaná ta kyselina, která ho chemicky hodně mění. Když použijete zásadu a neutralizujete tu kyselinu, tak je pryč a máte (volnou) zásadu kokainu. Kokainová báze. Báze kokainu. Dvě nejoblíbenější metody jsou použití amoniaku, jedovatého plynu, rozpuštěného ve vodě ( jeho ph je zásadité) a druhá metoda je použití hydrogenuhličitanu sodného nebo uhličitanu, obojí má zásadité ph. Lidově se produktu hydrogenuhličitanu a uhličitanu říká crack. Obvykle je to surovější produkt než čpavková metoda, ale to je důsledek dalších kroků nutných k tomu, aby se z něj dostal jedovatý čpavek, a crack může být stejně čistý jako volný kokain, pokud ho vyčistíte. Vyráběl jsem ho na sporáku, v mikrovlnné troubě, na lžičce i na dně popcornu. Pravděpodobně jsem to dělal i jinými způsoby.

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Děkuji, že jste mi věnovali čas na vysvětlení, jsem ze země třetího světa, takže se omlouvám, pokud se ptám na hloupé otázky.