Děkujeme vám za informace! Ano, může to být tím, že si přesně nepamatuji, jaké číslo bylo napsáno na sáčcích obsahujících taková RC.
Jen malé, drobné číslo mohlo rozhodně znamenat velký rozdíl!
pak jsem pravděpodobně měl 2c-t-2. Myslím, že jsem si vzala i větší dávku, protože jsem přes hodinu necítila žádný účinek, tak jsem si taky dala druhou... V mládí všichni děláme blbosti
Moc se mi líbí tvůj Nickame hehe.... SANDOZ je nejlepší značka co dělá takové úžasné komerční reklamy a všechny jejich farmaceutické produkty co se zneužívají (jako Oxy, fent náplasti) - "zázračně" jsou pro takové užívání nejvhodnější.
Oxy sandoz: loupe se jako kondom, povlak není na tabletky nalepený
Pak stačí jemné zmáčknutí, aby se z pilulek stal jemný prášek, čímž se odstraní všechny ER.
Pomocné látky jsou velmi neutrální, takže je méně nepříjemné oxy šňupat, a kouzelně s PH prakticky už dobré na kapačky.
Náplasti byly špičkové: než byli ze zákonů donuceni dávat místo sáčku s gelem "proti zneužívání" dermapatch, přidával Sandoz do takového gelu, obvykle jen vymačkaného a vykouřeného... sladidlo dovnitř!!! Pro nejlepší chuťový zážitek z kouření
nějaký důvod, proč by jinak měli dávat sladidlo do derma náplasti?
mějte se hezky