Βρίσκομαι ουσιαστικά στην ίδια κατάσταση με τον OP μόνο που iv δοκίμασε την κετονική κατάλυση oof τρυπτοφάνη σε τρυπταμίνη χρησιμοποιώντας κυκλοεξανόνη.
Iv προσπάθησα τρεις φορές σύμφωνα με τη βιβλιογραφία του ροδίου και δύο από τις φορές η τρυπτοφάνη δεν διαλύθηκε καν, όλα έγιναν απλά σκούρα (ο διαλύτης) καφέ και η γλίτσα (που υποθέτω ότι ήταν μη μετατρεπόμενη τρυπτοφάνη) ήταν κίτρινη.
Στη δεύτερη εκτέλεση σκέφτηκα ότι γάμα το και πρόσθεσα πολύ περισσότερη κυκλοεξανόνη και διαλύθηκε η τρυπτοφάνη.
Στη συνέχεια το ανακάτεψα με DCM ή χλωριούχο μεθυλένιο και τώρα πρέπει να αγοράσω λίγη μαγειρική σόδα ή διττανθρακική σόδα για να το πλύνω.
Στη συνέχεια θα παρατηρήσω τι θα συμβεί - ίσως χρειαστεί να το βάλω στην κατάψυξη για να συντριβεί η τρυπταμίνη - αν όντως υπάρχει κάποια εκεί μέσα!
Όσον αφορά την κίτρινη γλίτσα, έκανα το ίδιο. Την εκχυλίζω με DCM και στη συνέχεια θα την πλύνω - αυτό που με αποθαρρύνει είναι ότι δεν έπαψε ποτέ να είναι σκόνη στον πυθμένα της φιάλης. Απελευθέρωσε ένα φορτίο φυσαλίδων, αλλά αυτό το κάνει όταν παλινδρομεί ούτως ή άλλως
θα έλεγα - επίσης ως εντελώς αρχάριος, αυτή είναι μια αρκετά δύσκολη αντίδραση για να την πετύχεις σωστά.
iv δοκίμασε επίσης τη μέθοδο μετατροπής της μέντας ή του δυόσμου χωρίς επιτυχία.
Tbh, τώρα σκέφτομαι απλά να χρησιμοποιήσω την κυκλοεξανόνη για μια άλλη αντίδραση με μια συγκεκριμένη ουσία που εξάγεται και παρασκευάζεται από πιπέρι. Με εξέπληξε το πόσο εύκολο φαίνεται.
Μακάρι κάποιος να έγραφε σωστά τις συνθέσεις (εκτός αν είμαι μόνο εγώ).
Πρέπει να μελετήσω λίγο περισσότερο το TLC - έχω τις πλάκες πυριτίας και τα μικροσκοπικά γυάλινα σωληνάκια γι' αυτό.
Νομίζω ότι το YouTube χρειάζεται για να καθαρίσω το εκχύλισμα μαύρου πιπεριού, που έχω, σε πιπερίνη και στη συνέχεια σε πιπεριδίνη.
Από εκεί και πέρα, ΓΝΩΡΙΖΩ ότι η κυκλοεξανόνη μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για την παραγωγή PCC.
και πάλι, δεν ψάχνω να επεκτείνω ή να πουλήσω - αυτές οι μέρες έχουν περάσει προ πολλού. Έκανα το τέντωμα μου για την πώληση και τώρα μένω στον εαυτό μου.
Σκέφτομαι ότι ακόμη και αν μπορώ να μετατρέψω ένα γραμμάριο τρυπτοφάνης σε τρυπταμίνη - για μένα, αξίζει τον κόπο.
Έχω ουσιαστικά δώσει στον εαυτό μου ένα χρόνο για να παράγω DMT, DET, DPT αντί να εξάγω απλά το φλοιό της ρίζας, αν μπορώ να το καταλάβω θα μπορούσα να φτιάξω αρκετή DMT για τον εαυτό μου για μια ζωή...