I
Συμφωνώ, η φυσική παραλλαγή είναι πιθανή, αλλά δεν έχω δει λευκό ή κίτρινο αρκετά για να σχηματίσω μια σταθερή γνώμη, και δεν μου είναι άγνωστο αυτό που δηλώνει ο Dragonrevolt. Δεν καταλαβαίνω πράγματα που λένε οι πωλητές, ίσως αυτός ( εσείς) μπορεί να βοηθήσει άλλους σαν να το καταλάβουν. Μου έχουν προσφέρει ένα "νέο" κίτρινο adb-b, που λέγεται ότι παράγει ισχυρότερο τελικό προϊόν. Νιώθω ότι μου επιτρέπεται να ρωτήσω ποιο είναι το διαφορετικό νέο τελικό προϊόν, αλλά είναι δήθεν ισχυρότερο, αν και το ίδιο, τελικό προϊόν. Επιμένω σε κάποια εξήγηση, ενδεχομένως οπτική, χειρική οποιαδήποτε μορφή απομονωμένου ισομερούς, αποκλείεται η υπόθεση ότι αυτό θα ήταν ένα παράγωγο 5Br, ωστόσο διαβεβαιώνουν ότι είναι το ίδιο, οπότε κάτι τρομακτικό πραγματικά προωθείται, εκτός αν δεχτούμε ότι το ένα είναι λιγότερο καθαρό από το άλλο, ή ίσως το άλλο είναι πιο καθαρό από το λιγότερο καθαρό είδος. Ή μήπως δεν είναι το αντίθετο του αντίθετου; Όταν παρουσιάζεται η άφθονη έλλειψη αποδείξεων, αναγκάζομαι να δηλώσω ένοχος για πλήρη σύγχυση δευτέρου βαθμού. Παρόμοιες επιπόλαιες συζητήσεις για μια νέα, καλύτερη σκόνη αιθυλογλυκιδικού αιθυλεστέρα pmk (όχι κηρώδης/λιπαρή) εγείρουν υποψίες και σύντομα γίνονται θέμα ενδιαφέροντος και ίσως ύποπτος ή συνωμότης, αλλά αυτό δεν είναι επίσημο. Ίδιο cas & διαφορετικό σημείο πήξης; Αυτό απαιτεί μια εξήγηση. Το μόνο που μπορεί να συμπεράνει κανείς είναι ότι είτε δεν προστίθενται πλέον νοθευτικές ουσίες είτε οι προσμίξεις απομακρύνονται πλέον επαρκώς. Αβάσιμοι ισχυρισμοί και στοιχεία πέρα από λογικές εξηγήσεις αποδυναμώνουν την έρευνα και χωρίς περαιτέρω στοιχεία, η υπόθεση ψυχορραγεί. Dragonrevolt, πώς εξηγείτε υπεύθυνα τη διαφορά μεταξύ κίτρινου και λευκού adb-b ή των ουσιών που σχετίζονται με το adb-b ή των γεγονότων που αφηγούνται σε αυτή τη συζήτηση; Σίγουρα κάποιος θα ενδιαφερθεί για την επιχείρησή σας αν δείξετε ότι προσφέρετε περισσότερα από πιασάρικα αλλά κενά λόγια. Και δεν λέω ότι πέρα από το χρώμα υπάρχει διαφορά ή ότι δεν υπάρχει. Θα με εξέπληττε σοβαρά και θετικά αν μια αξιοπρεπής, λεπτομερής και μεθοδολογικά τεκμηριωμένη εξήγηση έφερνε φως στο τραπέζι.