Φοβερό βίντεο! Μόλις απέκτησα λίγο p2np και είμαι σχεδόν έτοιμος να ξεκινήσω, απλά πρέπει να πάρω λίγο θειικό οξύ και λίγο Hg. Μιλάω με τον προμηθευτή για κάποιο Hg και έχω μια ερώτηση για εσάς παιδιά , μπορώ να πάρω νιτρικό και χλωριούχο υδράργυρο, ποιο πρέπει να πάρω; Το χλωριούχο είναι φθηνότερο από το νιτρικό άρα υποθέτω ότι θα είναι καλύτερο, αλλά θα διαρκέσει μια ζωή, οπότε πραγματικά δεν με πειράζει να επενδύσω σε κάτι καλύτερο (45 δολάρια για το χλωριούχο και 70 δολάρια για το νιτρικό).
Επίσης , το καθαρό θειικό οξύ δεν είναι διαθέσιμο στο κοινό όπου είμαι , νομίζω ότι μπορώ να πάρω 60% καθαριστικά πράγματα νομίζετε ότι θα μπορούσα να βράσω / αποστάξει αυτό μέχρι ένα καλό ποσοστό ή θα πρέπει να προσπαθήσω πιο σκληρά για να αγοράσω τα 95% πράγματα;
Επίσης, έχω μια κωνική φιάλη επίπεδου πυθμένα 5000ml και 2000ml, πόσο είναι το μέγιστο που θα μπορούσα να τρέξω ;
Θα μπορούσα επίσης να χρησιμοποιήσω ένα γυάλινο demijohn (21L ή 11,5L) και ένα παγόλουτρο και να κάνω 100g runs με ασφάλεια; ή θα ήταν δύσκολο να δουλέψω με αυτό/δεν θα μπορούσε να χειριστεί την εξώθερμη αντίδραση;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας, καλή χρονιά!