- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 26
Αγόρασα από έναν προμηθευτή που βρέθηκε εδώ, 5kg BK4 (2b4m) και με τη βοήθεια κάποιου έμπειρου ανακαλύψαμε τον λόγο που δεν λειτουργούν οι συνθέσεις μου, επειδή το BK4 περιέχει 4-μεθυλοπροπιενόνη. Έπρεπε να προσπαθήσω να πλύνω με βραστό νερό για να αφαιρέσω το στρώμα 4-μεθυλοπροπιχενόνης στην κορυφή όταν σχηματίζεται ως έλαιο. Προσπάθησα να καθαρίσω περίπου 150g BK4 και αφαίρεσα πάνω από 15ml 4-μεθυλοπροπιχαινόνιο και στη συνέχεια νόμιζα ότι ήταν καθαρό και η σύνθεσή μου εξακολουθεί να μην είναι σωστή. Θα επισυνάψω μια φωτογραφία όπου καθαρίζω με ζεστό νερό και μπορείτε να δείτε το 4-μεθυλοπροπιχαινόν στην κορυφή.
Η σύνθεση όταν προσθέτω οξύ γίνεται σκούρα, σχεδόν μαύρη. Δείτε τη φωτογραφία που επισυνάπτεται, το σκούρο υγρό είναι αφού προσθέσω οξύ στο μείγμα, γίνεται σκούρο έτσι λόγω του 4-μεθυλοπροπιχενίου. Αυτό οφείλεται στο ότι περιέχει το 4-μεθυλοπροπιχαινόνιο, το mpf το προκαλεί.
Όχι μόνο μου έχει κοστίσει πολλά χρήματα, έχω χρησιμοποιήσει τόσο πολύ BK4 και όλα έχουν πάει χαμένα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και ο χρόνος που μου πήρε για να κάνω όλη αυτή τη σύνθεση. Μπορούμε να το επιλύσουμε αυτό παρακαλώ, δεν έχω την πολυτέλεια να χάσω τόσο πολύ χρόνο και χρήματα.
Η σύνθεση όταν προσθέτω οξύ γίνεται σκούρα, σχεδόν μαύρη. Δείτε τη φωτογραφία που επισυνάπτεται, το σκούρο υγρό είναι αφού προσθέσω οξύ στο μείγμα, γίνεται σκούρο έτσι λόγω του 4-μεθυλοπροπιχενίου. Αυτό οφείλεται στο ότι περιέχει το 4-μεθυλοπροπιχαινόνιο, το mpf το προκαλεί.
Όχι μόνο μου έχει κοστίσει πολλά χρήματα, έχω χρησιμοποιήσει τόσο πολύ BK4 και όλα έχουν πάει χαμένα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και ο χρόνος που μου πήρε για να κάνω όλη αυτή τη σύνθεση. Μπορούμε να το επιλύσουμε αυτό παρακαλώ, δεν έχω την πολυτέλεια να χάσω τόσο πολύ χρόνο και χρήματα.