Χρειάζεστε κάποια βοήθεια και λίγη βοήθεια σχετικά με τα ακόλουθα:
1. Εάν τα αντιδραστήρια που είχα χρησιμοποιήσει, θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο προϊόν και εάν ναι, πώς να το διορθώσω κατά την ισομερίωση της CBD σε ψυχοδραστικά κανναβινοειδή.
2. Το υποπροϊόν που έχω παρασκευάσει
3. Υπολογισμός της δραστικότητας του τελικού προϊόντος.
1) Αρχικά μούσκεψα περίπου 5g CBD skunk (8%CBD) με 100ml προπανόλη-2 (ισοπροπανόλη)
μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο με καπάκι και το έβαλα στην κατάψυξη στην κατάψυξη για μερικές ώρες επίσης ανακάτεψα το γυάλινο δοχείο μερικές φορές για να εξαγάγω τα τρικώματα. Μετά την κατάψυξη του δοχείου, έριξα στη συνέχεια τα 5 γραμμάρια λουλουδιών CBD αναμεμειγμένα με προπαν-2-όλη σε ένα άλλο γυάλινο δοχείο (έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στο υδατόλουτρο των 70°c). Πριν προσθέσω το γυάλινο δοχείο στο λουτρό, έβαλα περίπου 100ml οξικό οξύ (32% vol ).
Κατά τη διάρκεια του υδατόλουτρου, πρόσθεσα ένα άλλο καπάκι πάνω στο καπάκι του γυάλινου δοχείου. Χρησιμοποίησα το δεύτερο στρώμα για την τοποθέτηση παγάκια για να συμπιέσω και να ψύξω τους ατμούς μέχρι να πέσουν και πάλι στο μείγμα. Μετά τη συνεδρία παλινδρόμησης που επρόκειτο να διαχωρίσω το οξύ από την προπανόλη, απλά δεν μπορούσα να βρω αλκαλικό νερό, οπότε χρησιμοποίησα απλώς νερό regularitet κορεσμένο με νατρίνα για να κάνω το νερό πιο βασικό, κάνοντας το pH να αυξηθεί.
2) Οι διαλύτες έκαναν μια αντίδραση, αφήνοντας ένα στρώμα καφέ/κόκκινου χρώματος στην κορυφή και ένα ανοιχτόχρωμο laver pn στον πυθμένα. Υποθέτοντας ότι το οξύ είχε απορροφήσει το νάτρον, διαχώρισα τα δύο στρώματα. Ωστόσο, όταν ξηράθηκε, το διάλυμα που διαχώρισα τυρβώθηκε σε πέτρες και νιφάδες με ένα γουρτζινο πορτοκαλί, ανοιχτό κόκκινο χρώμα, αλλά αυτό δεν είναι λάδι... Τι είναι αυτό και μπορεί να είναι επικίνδυνο να το βάλω σε ένα χάπι ως βρώσιμο για παράδειγμα; Είμαι αρκετά σίγουρος, είναι το υπόλοιπο νατρίνα, ωστόσο ήθελα να ακούσω το πιο έξυπνο φόρουμ του κόσμου γι' αυτό ούτως ή άλλως για να είμαι σίγουρος και ίσως να μάθω μερικά πράγματα.
3 ) Είμαι αρκετά έμπειρος στην παρασκευή συμπυκνωμάτων, ωστόσο ο υπολογισμός της δραστικότητας είναι λίγο δύσκολος imo. Υπάρχει κάποια μαθηματική εξίσωση για αυτό και υπάρχουν διαφορές όσον αφορά τον προσδιορισμό των ποσοστών της δραστικότητας; Και διαφέρει η εξίσωση εάν για παράδειγμα το προϊόν παρασκευάζεται από ισομερισμό της CBD;
Με τους καλύτερους χαιρετισμούς, οι Otcavians έχασαν λεγεώνες.