αυτό το κείμενο είναι σκουπίδι.πρώτον η θερμοκρασία με το φορμαμίδιο είναι πολύ χαμηλή 140-150 ακούγεται περίπου σωστό αν χρησιμοποιείτε φορμικό αμμώνιο αλλά το φορμαμίδιο χρειάζεται υψηλότερη θερμοκρασία αν θυμάμαι καλά και δεύτερον η Ν-φορμαϋλαμφεταμίνη είναι στερεά μάζα όχι υγρό και γιατί να προσπαθήσετε να την εξάγετε από το μίγμα της αντίδρασης εντελώς άχρηστο βήμα μόνο βλάπτει τις αποδόσεις σας τρίτον η υδρόλυση σας είναι λάθος χρησιμοποιείτε 11l hcl αυτό είναι τρελό ακόμα και αν είχατε 11 κιλά Ν-φορμαϋλαμφεταμίνης η ποσότητα θα ήταν κοντά 2,5 λίτρα hcl όχι 11l το 1:1 με βάση τη μοριακή μάζα όχι με βάση τον όγκο.γιατί τα κάνεις όλα τόσο περίπλοκα Leuckart είναι απλή υδρόλυση με παλινδρόμηση και μετά βασικοποίηση και μετά απόσταξη με ατμό όλα στο ίδιο δοχείο οπότε δεν χρειάζονται εκχυλίσεις ή διαλύτες αμφιβάλλω πολύ ότι έχεις κάνει ποτέ αυτή την αντίδραση και αν έχεις κάνει οι αποδόσεις σου είναι κοντά στο μηδέν αν το κάνεις όπως λες.εντάξει καλά Χριστούγεννα σε όλους πάω για ύπνο είμαι μεθυσμένος σαν την κόλαση
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Αν τρέχατε ένα leuckart στα 140 150 με φορμικό αμμωνιακό άλας θα διασπαστεί μόνο σε φορμαμίδιο ούτως ή άλλως
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Συμφωνώ απόλυτα. Ορισμένοι Ρώσοι χημικοί κάνουν το Leuckart με φορμικό αμμώνιο ακόμη και σε χαμηλή θερμοκρασία
120 C. Εγώ κάνω το δικό μου στους 140-150 C με φορμικό αμμώνιο. Με το φορμαμίδιο, η θερμοκρασία είναι περίπου 155-165 C. Ακόμη και αν το φορμικό οξύ φρενάρει το φορμαμίδιο, υπάρχει διαφορετική θερμοκρασία και μηχανισμός με αυτά τα δύο αντιδραστήρια.
120 C. Εγώ κάνω το δικό μου στους 140-150 C με φορμικό αμμώνιο. Με το φορμαμίδιο, η θερμοκρασία είναι περίπου 155-165 C. Ακόμη και αν το φορμικό οξύ φρενάρει το φορμαμίδιο, υπάρχει διαφορετική θερμοκρασία και μηχανισμός με αυτά τα δύο αντιδραστήρια.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Η n-φορμυλαμφεταμίνη είναι ένα ελαφρώς κίτρινο ελαιώδες υγρό
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Έχω πληροφορίες που μου λένε το ίδιο, ότι η Ν-φορμυλαμφεταμίνη είναι ανοιχτό κίτρινο έλαιο.
Δεν ξέρω γιατί ο Leuckart μου έχει αποτύχει με 4-5 προσπάθειες. Και η φορμυλαμίνη μου είναι σκούρο καφέ,
σχεδόν μαύρο λάδι με μικροσκοπικά σωματίδια στο εσωτερικό του, ακόμη και αν το πλύνω με καθαρό νερό. Μήπως έκαψα τη μάζα της αντίδρασής μου ή κάτι τέτοιο; Θερμαίνω το διαυγές κίτρινο P2P μου με φορμικό αμμώνιο πρώτα στους 100 C (1-2 ώρες), με χλιαρό νερό μέσα στο συμπυκνωτή για να διώξω το νερό από το μίγμα αντίδρασης. Στη συνέχεια αυξάνω σταδιακά τη θερμοκρασία στους 140-160 C, (16 ώρες) με πολύ κρύο νερό μέσα στον συμπυκνωτή μου. Μπορεί κάποιος να μου πει τι δεν πάει καλά εδώ. Χρησιμοποιώ 5 μοριακά ισοδύναμα φορμικού οξέος. Τώρα έκανα την έκτη μου προσπάθεια επίσης με το δικό μου φτιαγμένο P2P, που είχε επεξεργαστεί σε πολύ διαυγές κίτρινο λάδι για πρώτη φορά. Έχω κάνει την υδρόλυση τώρα με μίγμα διαλύματος KOH/αιθανόλης/νερού (2 ώρες). Τώρα πήρα καλή ποσότητα ελαίου που επιπλέει, και εκχυλίστηκα σε ξυλόλιο (3 φορές). Το ξέπλυνα πολλές φορές με καθαρό νερό. Τώρα το έχω σε ξυλόλιο. Αν κάτι πάει στραβά και με αυτό, είναι ότι το παράγωγο φορμύλιο μου ήταν πάλι σχεδόν μαύρο; Να το κάψω ή... τι;
Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, είμαι πραγματικά χαρούμενος και ευγνώμων για αυτό! Ειρήνη!
Δεν ξέρω γιατί ο Leuckart μου έχει αποτύχει με 4-5 προσπάθειες. Και η φορμυλαμίνη μου είναι σκούρο καφέ,
σχεδόν μαύρο λάδι με μικροσκοπικά σωματίδια στο εσωτερικό του, ακόμη και αν το πλύνω με καθαρό νερό. Μήπως έκαψα τη μάζα της αντίδρασής μου ή κάτι τέτοιο; Θερμαίνω το διαυγές κίτρινο P2P μου με φορμικό αμμώνιο πρώτα στους 100 C (1-2 ώρες), με χλιαρό νερό μέσα στο συμπυκνωτή για να διώξω το νερό από το μίγμα αντίδρασης. Στη συνέχεια αυξάνω σταδιακά τη θερμοκρασία στους 140-160 C, (16 ώρες) με πολύ κρύο νερό μέσα στον συμπυκνωτή μου. Μπορεί κάποιος να μου πει τι δεν πάει καλά εδώ. Χρησιμοποιώ 5 μοριακά ισοδύναμα φορμικού οξέος. Τώρα έκανα την έκτη μου προσπάθεια επίσης με το δικό μου φτιαγμένο P2P, που είχε επεξεργαστεί σε πολύ διαυγές κίτρινο λάδι για πρώτη φορά. Έχω κάνει την υδρόλυση τώρα με μίγμα διαλύματος KOH/αιθανόλης/νερού (2 ώρες). Τώρα πήρα καλή ποσότητα ελαίου που επιπλέει, και εκχυλίστηκα σε ξυλόλιο (3 φορές). Το ξέπλυνα πολλές φορές με καθαρό νερό. Τώρα το έχω σε ξυλόλιο. Αν κάτι πάει στραβά και με αυτό, είναι ότι το παράγωγο φορμύλιο μου ήταν πάλι σχεδόν μαύρο; Να το κάψω ή... τι;
Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, είμαι πραγματικά χαρούμενος και ευγνώμων για αυτό! Ειρήνη!
Last edited:
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Ξέρω ότι πρέπει να πάρω αντλία στη συσκευή μου, για να κάνω αποστάξεις υπό κενό. Πρέπει να ρωτήσω, λειτουργούν οι κανονικές απλές αποστάξεις με το Α-Ελαιο; Αν η απόσταξη με ατμό θα λειτουργήσει, όπως λένε πολλοί, θα λειτουργήσει όπως βάζω το λάδι μου με περίσσεια νερού και θερμαίνω στους 100 C;