- Reaction score
- 2
Η ιδέα μου:
1. Διαλύστε το φάρμακό σας σε ποσότητα ξηρής μεθανόλης(ή παρόμοιου διαλύτη) ίση με 5% ή λιγότερο βάρος του φέροντος υποστρώματος.
2. Απλώστε το υπόστρωμά σας σε επίπεδη επιφάνεια και εφαρμόστε το διάλυμα ομοιόμορφα με σταγονόμετρο, σύριγγα ή μπουκάλι ψεκασμού(αν μπορεί να γίνει με ασφάλεια).
3. Ανακατέψτε το υλικό σας με ένα κουτάλι και στεγνώστε σε θερμοκρασία δωματίου με περιστασιακή ανάμιξη.
4. Όταν στεγνώσει, ανακατέψτε το υλικό σας με γουδί και γουδοχέρι ή μπλέντερ, δεν πρέπει να είναι περισσότερο από μισογεμάτο, μην το κάνετε σε μεγαλύτερες παρτίδες.
Έγινε. ποια είναι η γνώμη σας;
1. Διαλύστε το φάρμακό σας σε ποσότητα ξηρής μεθανόλης(ή παρόμοιου διαλύτη) ίση με 5% ή λιγότερο βάρος του φέροντος υποστρώματος.
2. Απλώστε το υπόστρωμά σας σε επίπεδη επιφάνεια και εφαρμόστε το διάλυμα ομοιόμορφα με σταγονόμετρο, σύριγγα ή μπουκάλι ψεκασμού(αν μπορεί να γίνει με ασφάλεια).
3. Ανακατέψτε το υλικό σας με ένα κουτάλι και στεγνώστε σε θερμοκρασία δωματίου με περιστασιακή ανάμιξη.
4. Όταν στεγνώσει, ανακατέψτε το υλικό σας με γουδί και γουδοχέρι ή μπλέντερ, δεν πρέπει να είναι περισσότερο από μισογεμάτο, μην το κάνετε σε μεγαλύτερες παρτίδες.
Έγινε. ποια είναι η γνώμη σας;
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
Είναι αυτό το πώς θα κόβατε 100% αλπραζολάμη έτσι ώστε κάθε χάπι να παίρνει μια ομοιόμορφη ποσότητα θέλω να παρέχω 2/3 mg ανά χάπι μπορείτε να μου πείτε τα ακριβή βήματα και τον εξοπλισμό που απαιτούνται και θα λειτουργήσει αυτό για xtc/alprazolam/fentanal......παρακαλούμε δώστε λεπτομερή βήματα 1 ακόμη φορά
#harm reduction
#harm reduction
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
Έκανα με παρόμοιο οδηγό: διαλύεται νιταζένιο με μανιτόλη σε διαλύτη, αναμιγνύεται πολύ καλά, και putted σε φούρνο +60C για να εξατμιστεί, αλλά δεν εξατμίζεται, μετά από 24h στο φούρνο γίνεται δύο στρώματα - πορτοκαλί υγρό στην κορυφή και σκόνες στο κάτω μέρος. Τι πρέπει να γίνει με αυτό το στρώμα; απλά να αντληθεί με σωλήνα; γιατί δεν εξατμίζεται;