- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,095
- Deals
- 1
Οι ψυχρές συσκευασίες σας, τι λένε για τα συστατικά; Έψαξα παντού και δεν μπόρεσα να βρω μια ψυχρή συσκευασία νιτρικού αμμωνίου. Έχουν να τις φτιάξουν πάνω από μια δεκαετία. Αν λένε νιτρικό αμμώνιο ασβέστιο ή ουρία, δεν θα δουλέψουν. Αλλάξτε το με θειικό αμμώνιο ή οξύ αμμωνίου Lewis οποιουδήποτε είδους.
- Reaction score
- 1
Κατά τη διαδικασία μου, κάνω τα εξής (αν σας ενδιαφέρει, αν όχι ζητώ συγγνώμη για τις περιττές πληροφορίες)
-μετράω το καύσιμο coleman (όλα αυτά είναι γραμμένα btw, και δεν τα έχω πρόχειρα για να είμαι 100% ακριβής αυτή τη στιγμή, αλλά έχω ακριβείς μετρήσεις γραμμένες)
-το βάζω σε μπουκάλι ρεύματος σόδας
-μετρήστε το αμμώνιο, βάλτε το στο μπουκάλι του ρεύματος σόδας
-απογυμνώστε τις μπαταρίες, τοποθετήστε τις σε ξεχωριστό δοχείο καυσίμου coleman για να τις διατηρήσετε.
-πάρτε το αναμεμειγμένο pseduo, τοποθετήστε το σε ένα μπουκάλι σόδας.
-Μετρήστε την αλισίβα, βάλτε την στο ρεύμα σόδας.
-Πάρτε το λίθιο, τοποθετήστε το στο ρεύμα σόδας.
-ξεκινήστε την αντίδραση με μια πολύ μικρή ποσότητα νερού και βάλτε αμέσως το καπάκι.
-ανακατέψτε, όχι ανακινήστε, μέχρι το μείγμα να αρχίσει να κυλάει σκληρά.
-περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο πριν το ρέψιμο
-ανακινήστε το γαμημένο σαν κόλαση, ρευτείτε, επαναλάβετε, συνεχίστε μέχρι όλο το λίθιο να γίνει χάλκινο.
-φίλτραρε μέσα από μπαλάκια βαμβακιού και μια σειρά από φίλτρα καφέ σε ένα νέο δοχείο
-αέριο το υγρό με υγρή φωτιά και αλάτι μέσω σωλήνων μέχρι να "χιονίσει".
-φιλτράρει το λευκό υλικό και στεγνώνει
-Το τελικό αποτέλεσμα είναι άχρηστα σκουπίδια. είναι όλα αυτά λόγω του αμμωνίου; θα μπορούσα ενδεχομένως να πάρω αυτή τη σκουπιδοσκόνη και να τη βάλω σε ένα νέο μάγειρα και να λειτουργήσει τότε; ή είναι άχρηστη και πρέπει να πεταχτεί;
-μετράω το καύσιμο coleman (όλα αυτά είναι γραμμένα btw, και δεν τα έχω πρόχειρα για να είμαι 100% ακριβής αυτή τη στιγμή, αλλά έχω ακριβείς μετρήσεις γραμμένες)
-το βάζω σε μπουκάλι ρεύματος σόδας
-μετρήστε το αμμώνιο, βάλτε το στο μπουκάλι του ρεύματος σόδας
-απογυμνώστε τις μπαταρίες, τοποθετήστε τις σε ξεχωριστό δοχείο καυσίμου coleman για να τις διατηρήσετε.
-πάρτε το αναμεμειγμένο pseduo, τοποθετήστε το σε ένα μπουκάλι σόδας.
-Μετρήστε την αλισίβα, βάλτε την στο ρεύμα σόδας.
-Πάρτε το λίθιο, τοποθετήστε το στο ρεύμα σόδας.
-ξεκινήστε την αντίδραση με μια πολύ μικρή ποσότητα νερού και βάλτε αμέσως το καπάκι.
-ανακατέψτε, όχι ανακινήστε, μέχρι το μείγμα να αρχίσει να κυλάει σκληρά.
-περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο πριν το ρέψιμο
-ανακινήστε το γαμημένο σαν κόλαση, ρευτείτε, επαναλάβετε, συνεχίστε μέχρι όλο το λίθιο να γίνει χάλκινο.
-φίλτραρε μέσα από μπαλάκια βαμβακιού και μια σειρά από φίλτρα καφέ σε ένα νέο δοχείο
-αέριο το υγρό με υγρή φωτιά και αλάτι μέσω σωλήνων μέχρι να "χιονίσει".
-φιλτράρει το λευκό υλικό και στεγνώνει
-Το τελικό αποτέλεσμα είναι άχρηστα σκουπίδια. είναι όλα αυτά λόγω του αμμωνίου; θα μπορούσα ενδεχομένως να πάρω αυτή τη σκουπιδοσκόνη και να τη βάλω σε ένα νέο μάγειρα και να λειτουργήσει τότε; ή είναι άχρηστη και πρέπει να πεταχτεί;
- Reaction score
- 1
- By SauceySockss
Είχα την καταστροφή να χτυπήσει αρκετές φορές με τα ρεύματα σόδας ωστόσο. τα μικρά ελαστικά παρεμβύσματα στα καπάκια, ive had mine literally tear up or partially dissolve, and once all the pressure releases at once, a volcano erupts. Όλες εκτός από μία φορά που δίνω μεγάλη προσοχή και έχω ένα εφεδρικό καπάκι κοντά όπου μπορώ να αποτρέψω την καταστροφή. μία φορά με ψέκασε με καύσιμα και σε όλο το γκαράζ μου. Δόξα τω Θεώ, τίποτα δεν αποφάσισε να αναφλεγεί ή να θυμώσει, αλλιώς θα ήμουν σούπερ τραγανός.