Έλαβα 2 γραμμάρια 4-MMC από την Glitchy. Σας ευχαριστώ πολύ, ήταν πολύ ωραίο αυτό που κάνατε.
Αναθεώρηση της αποστολής:
Το πακέτο ήταν από τη Γερμανία στις ΗΠΑ μέσω USPS, κάτι που δεν γνώριζα πριν πάρω τον αριθμό παρακολούθησης.
Δεν με πειράζει αυτή τη φορά, επειδή πρόκειται για μικρή ποσότητα και μάλιστα η αποστολή ήταν δωρεάν για αυτό το δείγμα (Ευχαριστώ και πάλι).
Με τις εισαγωγές/εξαγωγές, νομίζω ότι είναι σημαντικό να γνωρίζει ο πελάτης από πού προέρχεται, διότι υπόκειται σε πιθανή και στατιστικά πιθανή έρευνα όταν εισάγεται.
ΗΠΑ προς ΗΠΑ με USPS δίνει ένα στρώμα άχρηστης ασφάλειας γιατί αν "αυτοί" θέλουν να ψάξουν το πακέτο σας που αποστέλλεται με USPS, θα το κάνουν, και γρήγορα!
Απλά με κάνει να αισθάνομαι λιγότερο παρανοϊκός σχετικά με τις κατασχέσεις όταν το προϊόν μεταφέρεται από τις ΗΠΑ στις ΗΠΑ. Βγάζει νόημα αυτό;
Είναι πολύ λογικό. Απλά γράφω από την κορυφή του κεφαλιού μου αυτή τη στιγμή σχετικά με τις βασικές αρχές της ναυτιλίας, ώστε η γνώση να φτάσει στους χρήστες.
Πίσω στο θέμα!
Ανασκόπηση συσκευασίας:
Κανονικά δεν θα μοιραζόμουν αυτές τις πληροφορίες με αυτόν τον τρόπο.
Ήταν ένα κομμάτι χαρτί διπλωμένο στα τρίτα με μια μικρή σφραγισμένη σακούλα mylar, μέσα από την οποία μπορούσα να μυρίσω το τουρσί 4-MMC πριν καν το βγάλω από το χαρτί. Μου θύμισε το 2009, αλλά τα τελωνεία έχουν προχωρήσει πολύ από τότε. Οπότε ήταν ανησυχητικό.
Προϊόν: