Ναι, το IV Cat ... είναι ... το νιαούρισμα της γάτας ... κατά κάποιο τρόπο. Θα έλεγα ότι είναι μάλλον πολύ πιο συνηθισμένη και δημοφιλής από ό,τι νομίζετε. Πάντα μισούσα τη μυρωδιά της γάτας. Μισούσα τη μυρωδιά και τη γεύση, και το υλικό που είχα έκαιγε σαν κόλαση. Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξέρω θα προτιμούσαν να το IV σε σύγκριση με άλλες διαδρομές. Πιθανώς η πιο έντονη βιασύνη/εμπειρία που μπορώ να σκεφτώ να στέκεται μόνη της. Είναι εκεί πάνω με την ενδοφλέβια κοκαΐνη όσον αφορά την ένταση, αλλά πολύ περισσότερο, νομίζω, συν ότι διαρκεί λίγο περισσότερο, οπότε ακόμα καλύτερα... μπορείς να εγκατασταθείς σε αυτό και να το απολαύσεις. Είναι καλό για δύο σφηνάκια πριν φύγει η "μαγεία" και είναι απλά διεγερτικό. Με άλλα λόγια, η ανοχή αποκτάται γρήγορα. Για περίπου 30 λεπτά μετά τη δόση σας θα είστε πιο ψηλά από ένα mofo, θα έχετε οπτική παραμόρφωση σε υψηλότερες δόσεις (.25g και πάνω) .3-.4 είναι μια πραγματικά καλή δόση, οποιαδήποτε άλλη και είστε πραγματικά σε αυτό για να το κερδίσετε. Έχετε λίγο κρύο νερό κοντά για να πίνετε και να πιτσιλάτε στο κεφάλι σας, ίσως (μου αρέσει να το κάνω αυτό) - ζεσταίνομαι τόσο πολύ που το νερό αρχίζει να εξατμίζεται από μένα και έχω ατμό που βγαίνει από το κεφάλι μου.
Εν πάση περιπτώσει, μετά από περίπου 30 λεπτά θα αρχίσετε να κατεβαίνετε και πιθανότατα θα θέλετε να ξαναδώσετε δόση περίπου τότε, αν μπορείτε. Θα εξακολουθείτε να είστε ψηλά για μια ή δύο ώρες μετά την αρχική βιασύνη, αλλά μειώνεται, και ο ύπνος μπορεί να επιτευχθεί όχι πολύ καιρό μετά, ελπίζω. Το κατέβασμα δεν είναι πάρα πολύ κακό, όχι τόσο κακό όσο η κόκα ΙΜΟ. Βοηθάει πραγματικά να έχεις κάποιο εργαλείο προσγείωσης. Ένα οπιούχο, ένα βενζόλιο, ίσως ακόμη και κάποιο είδος ηρεμιστικού - το seroquel (quetiapine) και το zyprexa (olanzipine) κάνουν θαύματα για να σκοτώσουν τη συντριβή και το άγχος και να κάνουν μια μεγάλη εμπειρία.
Έχω παρατηρήσει στο παρελθόν ότι αν έκανα κοκαΐνη λίγες ημέρες πριν από τη χρήση της γάτας, ειδικά ενδοφλέβια, η εμπειρία μειωνόταν σημαντικά. Κάποιοι μπορεί ακόμη και να νομίζουν ότι τους πούλησαν ψευτοναρκωτικά ή ότι απλά δεν ήταν τόσο καλό. Έχω IV'ed γάτα μία ή δύο φορές πριν πήρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πλήρη εμπειρία, και ήταν μια μεγάλη διαφορά. Έτσι, αν μπορείτε, δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα πριν από τη χρήση της γάτας, αν μπορείτε, και δώστε αυτή τη συμβουλή σε όποιον σκέφτεται να χρησιμοποιήσει γάτα. Είναι σχεδόν σαν μια εμπειρία MDMA. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο εγκέφαλός σας είναι ωραίος και φρέσκος και φορτισμένος και έτοιμος να πλημμυρίσει με μαγεία. Διαφορετικά, δεν αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητές της και είναι απλά ένα είδος σπατάλης.
Αν πρόκειται να κάνετε IV, δεν το "στέλνετε σπίτι" μέχρι να ξέρετε ότι είστε καλά σε αυτή τη φλέβα. Πάρτε μια ωραία σημαία/μητρώο, και δοκιμάστε το παίρνοντας αίμα μέσα, αν πλημμυρίσει μέσα ... τότε χτυπήστε αυτό το σκατό και κρατηθείτε για την αγαπημένη σας ζωή! Δεν είναι κάτι που θέλεις να το κάνεις με το πάσο σου και να το κάνεις αργά. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να χτυπήσετε το μισό και μετά να πρέπει να ψαχουλεύετε προσπαθώντας να ξαναβρείτε ένα μητρώο. Ξέρετε τη δόση σας, βρείτε την και στείλτε το γαμώτο. Χρησιμοποιήστε μια νέα βελόνα κάθε φορά και δέστε καλά. Χρησιμοποίησε αρκετό νερό ώστε να μην αρχίσει να κρυσταλλώνει η γάτα, επίσης όχι τόσο πολύ ώστε να δυσκολεύει ο χειρισμός της σύριγγας. 0,05g για 0,1ml είναι μια καλή αναλογία, νομίζω. Έτσι, το 0,5 θα χωρέσει σε μια σύριγγα του 1cc. Άρα το 0,3 - 0,4 θα είναι περίπου 60-80 λεπτά. Βοηθάει πολύ συνολικά να ζεστάνεις το διάλυμα πριν το τραβήξεις στη σύριγγα και φυσικά να χρησιμοποιήσεις βαμβάκι για να το φιλτράρεις, αλλά θα πρέπει να τραβήξει μια χαρά και χωρίς αυτό. Αυτό είναι πραγματικά το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε.
Μείνετε ασφαλείς και απολαύστε το o7