Δεν θα αποκαλούσα το btcboss2022 απατεώνα, τουλάχιστον όχι σκόπιμα. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι προσπαθεί ειλικρινά, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Οι μέθοδοι που περιγράφονται εδώ στον πίνακα είναι στην πραγματικότητα αυθαίρετες, ας πούμε ότι είναι θέμα τύχης ποιο στερεοϊσομερές κρυσταλλώνεται πρώτο και αυτό θα είναι σε περίσσεια στο σχηματιζόμενο άλας. Μπορεί τη μια φορά να είναι d- και την επόμενη φορά l- και ναι 70 προς 30 αυτό ακριβώς θα πάρεις με αυτόν τον τρόπο. Τώρα αν δεν έχεις πολωσίμετρο για να ελέγξεις μόνος σου την οπτική περιστροφή (εύκολο) τότε παίρνεις ωραίους κρυστάλλους και καθώς τα βίντεο και οι αναρτήσεις εδώ πάντα ισχυρίζονται ότι θα είναι μόνο d- σκέφτεσαι "Τέλεια! Κρύσταλλοι! Πρέπει να είναι d-Meth!".
Γι' αυτό πιστεύω ότι είναι λάθος να αποκαλέσετε τον btcboss2022 απατεώνα, αν δεν σας αποζημιώσει ή δεν σας παρέχει χρήσιμο υλικό, ε, αυτό θα ήταν κάτι άλλο.
Και φυσικά είναι προφανές ότι δεν θα μπορέσετε να αγοράσετε d-Meth καλής ποιότητας, ας πούμε 85% ή περισσότερο d- για λιγότερο από 30 €/g και αυτό για κιλά. Καθώς η προσπάθεια και το κόστος κατασκευής είναι απλά πολύ υψηλά και οτιδήποτε λιγότερο έχει μηδενικό οικονομικό νόημα.
Το ίδιο ισχύει και για κάθε ναρκωτικό που συντίθεται σε παράνομα εργαστήρια. Αν κάποιος έχει ένα χημικό εργοστάσιο, ε τότε μπορεί να τα φτιάξει όλα αυτά σχεδόν δωρεάν, σε άριστη ποιότητα. Αυτό αποδείχθηκε με το Imhausen XTC τη δεκαετία του '80, τα καλύτερα χάπια MDMA που κυκλοφόρησαν ποτέ στην αγορά.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να φτιάξει ένα βίντεο ή ένα σεμινάριο με εικόνες για το πώς να ελέγξει (περίπου) την οπτική περιστροφή με πολύ απλά μέσα που είναι διαθέσιμα σε όλους, στείλτε μου ένα μήνυμα και θα τον εφοδιάσω με ό,τι χρειάζεται να ξέρει, απλά δεν έχω ούτε χρόνο ούτε νεύρα γι' αυτό.
Επίσης δεν μου αρέσει που γίνεται να φαίνεται ότι οι Κινέζοι είναι πιο συχνά απατεώνες από τους άλλους, δεν είναι αλήθεια. Βρήκα ότι οι Κινέζοι είναι μάλλον τίμιοι επιχειρηματίες με το μόνο μειονέκτημα ότι δεν μπορείς να πάρεις ποτέ επιστροφή χρημάτων καθώς προτιμούν να πεθάνουν παρά να δώσουν πίσω τα χρήματα που έχουν λάβει. Αλλά είναι αρκετά πρόθυμοι να αποζημιώσουν σε αγαθά που είναι απαραίτητα. Απατεώνες ή σκέτοι κλέφτες και ληστές υπάρχουν στη Νιγηρία (φυσικά) στη Νότια Αφρική (όχι οι μαύροι), σε όλες τις αραβικές χώρες (οι μη μουσουλμάνοι είναι πάντα παιχνίδι) και κορυφαία είναι η Αυστραλία (κάθε έγκλημα νομίζει ότι είναι ο αναγεννημένος Ned Kelly).
Ο κατάλογος είναι απολύτως υποκειμενικός, αλλά αφού είναι δικός μου, κηρύσσεται με το παρόν ευαγγέλιο