- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Zdravim Vas
- Language
- 🇸🇰
- Reaction score
- 7
- By filipian67
-
08 Oct
Γεια σας Spiritus καλώς ήρθατε... μη διστάσετε να συστηθείτε στο .... ώστε να αρχίσουμε να χτίζουμε τη δομή των θεμάτων που θα ξεκινήσουμε εδώ
↑View previous replies…
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
modafen ή nurofen ή paralen grip το πράσινο περιέχει ψευδοεφεδρίνη το έχω κάνει ο ευκολότερος τρόπος τουλάχιστον για μένα είναι "straight to E" google it type "straight to E erowid" και κάνε κλικ στον πρώτο σύνδεσμο χρειάζεσαι τεχνική βενζίνη ακετόνη τολουόλιο όλα διαθέσιμα σε χρώματα υπάρχει μια μέθοδος όπου πρέπει να χρησιμοποιήσεις υδροχλωρικό οξύ για να πετύχεις ουδέτερο PH στο στρώμα του νερού είναι περίπλοκο γιατί μπορεί να υπερκαλύψεις το PH και μετά να προσθέσεις υδροξείδιο του νατρίου και είναι ένα γαμημένο χάλι αλλά straight to E είναι πιο εύκολο τα συνδυάζεις όλα και τα εξατμίζεις αλλά πρόσεχε όταν εξατμίζεις είναι πολύ εύφλεκτο. τα λατέρνα πρέπει να γίνονται κατά προτίμηση σε εξωτερικό χώρο στην αυλή και να φυσάτε τους ατμούς με ανεμιστήρα έχω βιώσει έκρηξη και μεγάλη φωτιά όταν έκανα περίπου 100γρ ψευδοροφή κάθε φορά σε ένα μεγάλο ποτήρι jansky είχα περίπου ένα λίτρο από αυτά τα χημικά και ενώ φόρτωνα τον ανεμιστήρα χειρός οι ατμοί μαζεύτηκαν όταν έβαλα τον ανεμιστήρα και τον άναψα δημιουργήθηκε ένας σπινθήρας και αναφλέχτηκε τότε να είστε πολύ προσεκτικοί σαφώς η μέθοδος του HCL μετά από σταγόνες στο PH7 είναι ασφαλέστερη
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
Συμφωνώ ότι η μέθοδος του ψευδοφωσφόρου είναι πιο περίπλοκη αυτή τη στιγμή, επειδή ο φώσφορος δεν είναι πλέον τόσο εύκολο να βρεθεί όσο παλιά και ο μόνος τρόπος να βρεθεί RP (κόκκινος φώσφορος) είναι να τον ξύσετε από τα κουτιά των αναπτήρων, Το ιώδιο δεν είναι πρόβλημα αλλά το να παίρνεις ψευδοφώσφορο για να πηγαίνεις από φαρμακείο σε φαρμακείο νομίζω ότι ενέχει έναν κίνδυνο κάποιος μπορεί να παρατηρήσει ότι πηγαίνοντας στο φαρμακείο πιο συχνά το μέλλον είναι μεθαμφεταμίνη από P2P απλά δεν ξέρω πως είναι με την ποιότητα γενικά μου είναι γνωστό ότι η μεθαμφεταμίνη από P2P είναι κάπως πιο αδύναμη από την μεθαμφεταμίνη από ψευδοφώσφορο
- Reaction score
- 43
Η D-meth θα είναι πάντα μόνο D-meth ανεξάρτητα από τον τρόπο σύνθεσής της. η p2p meth παράγει ρακεμική meth 50%L-meth50% D-meth οπότε μετά τη σύνθεση θα πρέπει να χωρίσετε τα ισομερή. Μελέτη ρωτήστε στο φόρουμ υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι βοηθητικοί άνθρωποι εκεί που θα σας εξηγήσουν τον οδηγό στο σωστό δρόμο. Ό,τι κι αν κάνετε θυμηθείτε να μην πουλάτε ναρκωτικά στην SK. Καλές συμβουλές
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Αυτή ήταν η απάντηση που έψαχνα και ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. Σας ευχαριστώ πολύ
- Reaction score
- 0
- Reaction score
- 0
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
πώς εννοείτε να μην το πουλήσετε στη svk εννοείτε μέσω της DNM όπως μέσω ταχυδρομείου;