Πώς βάζετε τους πωλητές να χρησιμοποιούν τον ιστότοπό σας;

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Θα με πλήρωναν λοιπόν και θα έκανα τη θέση για λογαριασμό τους;

Τους βάζω να πληρώσουν για να έχουν λογαριασμό στον ιστότοπό μου ή τους αφήνω να έχουν λογαριασμό δωρεάν και στη συνέχεια τους χρεώνω μια μικρή αμοιβή όταν κάποιος αγοράζει από αυτούς;

Θα το έκανα μια φορά ή μια μηνιαία χρέωση ( για την αγορά ενός λογαριασμού )

Ξέρω ότι όλα αυτά είναι πιθανώς βασικές γνώσεις, αλλά δεν το έχω ξανακάνει ποτέ πριν.

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Επίσης, πώς θα μπορούσα να προχωρήσω με τη μεταβίβαση μεσεγγύησης;

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Κάθε επιχείρηση έχει τα προβλήματά της και αν έχετε λύση σε κάποιο από αυτά, θα γίνετε περιζήτητος.
Υπάρχουν προβλήματα στο εμπόριο ναρκωτικών:
- Τεχνικές σύνθεσης
- Απόκτηση των αντιδραστηρίων
- Διανομή.

Δεσμευόμαστε να λύσουμε και τα τρία ζητήματα, σύντομα θα είμαστε σε θέση να λύσουμε αυτά τα προβλήματα σχεδόν χωρίς καθυστέρηση.
Εάν ο στόχος σας είναι απλώς να βγάλετε χρήματα και αντιγράφετε τα μοντέλα άλλων ανθρώπων, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας σας τείνουν στο ελάχιστο.

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Σας απάντησα σωστά. Καταλαβαίνω τι αφορούν οι ερωτήσεις σας, θέλετε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση φαρμάκων για να κερδίσετε χρήματα. Η επιθυμία σας να το κάνετε αυτό υποκινείται μόνο από την ιδέα ότι το εμπόριο ναρκωτικών είναι κερδοφόρο από μόνο του. Αυτή είναι μια λανθασμένη αντίληψη. Όπως είπε ένας από τους χρήστες μας, πρόκειται για ένα ακριβό χόμπι.
Σας συμβουλεύω να κάνετε μια προσπάθεια να μάθετε μόνοι σας τα βασικά, τότε θα καταλάβετε τι εννοούσα στην παραπάνω ανάρτηση.

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
οι ερωτήσεις μου αφορούσαν μόνο το πώς θα πρέπει να αφήσω τους πωλητές να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπό μου και ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή για την είσπραξη χρημάτων, δεν ήθελα να το κάνω να ακουστεί σαν να ενδιαφέρομαι μόνο για τα χρήματα, μπορώ να μάθω πολλά πράγματα από αυτό αν το κάνω σωστά

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Ο @GrumpyPenis απάντησε στην ερώτησή σας, ναι.
Η κατηγορία "Διανομή" αφορά την εμπορία του προϊόντος σας, και δεν μπορούμε να σας δώσουμε ένα χάρτη ή κάτι τέτοιο, πρέπει να μελετήσετε και να το κάνετε δικό σας, οι άνθρωποι δεν θα δείξουν τη διαδικασία τους σε ένα φόρουμ, εννοώ, σε μια πρωτότυπη και ασφαλή επιλογή.

Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε αξιόπιστες αγορές και να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, btw, σας συνιστώ να το κάνετε ούτως ή άλλως ως δοκιμή και να διαβάσετε τις ομάδες.
goodlucky