Έχω αγοράσει σχεδόν όλα μου τα γυάλινα σκεύη και τον εργαστηριακό εξοπλισμό από το amazon και εδώ και εκεί κάποια ειδικά πράγματα από το ebay. Ive ήταν ένα χόμπι (ερασιτέχνης) χημικός για πολλά χρόνια, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το κάνουν αυτό, για να μην αναφέρουμε ότι τα γυάλινα σκεύη δεν αποτελούν απειλή για την DEA, τα χημικά που επικεντρώνονται σε αυτά. Κανείς δεν έχει ρωτήσει ποτέ για οτιδήποτε έχω αγοράσει.
Αλλά όσον αφορά την αγορά χημικών από το amazon; Είστε καλά να πάτε... Δεν πωλούν τίποτα αμφισβητήσιμο, οπότε είναι αρκετά ασφαλές. Φαίνεται να υπάρχουν πολλά σαν μέτρια παράνομα σκατά στο ebay, όπως το ιώδιο, ή περιστασιακά εμφανίζεται το LiAlH4 ή κάτι τέτοιο... Δεν ξέρω πώς να σας συμβουλέψω εκεί. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι είναι εντάξει. Κάποιες εταιρείες κάνουν λάθη υποθέτω, ή δεν τα έχουν όλα μαζί, μικρότερες εταιρείες από την εμπειρία μου. Σου επιτρέπουν να αγοράσεις κάτι που συνήθως θεωρείται κάτι που πουλάνε μόνο σε επιχειρήσεις ή δεν θα στείλουν σε διεύθυνση κατοικίας. Για παράδειγμα, η αγορά βρωμοαιθανίου απαιτεί να έχετε άδεια σχεδόν παντού όπου έχω πάει στο διαδίκτυο, αλλά μετά από αρκετή αναζήτηση βρήκα μία που δεν απαιτεί άδεια, ή δεν το κατηγοριοποίησε ως κακό χημικό.... ή κάτι τέτοιο. Το αγοράζω από αυτούς μόνο μια φορά και δεν αγοράζω σε αρκετά μεγάλες ποσότητες για να τρομάξω κανέναν, οπότε δεν είναι πιθανό να υπάρξει πρόβλημα (όπως 250-500ml μια φορά). Αλλά τα βαριά πράγματα όπως τα χημικά της λίστας 1 της DEA, ή όποια κι αν είναι η οργάνωση της χώρας σας, ξεχάστε τα..... γίνεστε καλοί στη σύνθεση των δικών σας σκατά. Έτσι, όταν πρόκειται για χημικά, τότε πρέπει να είσαι πιο στρατηγικός.....
Είμαι σε μια μοναδική κατάσταση, είμαι αρκετά τυχερός που έχω ένα παλιό μαγαζί με χημικά κοντά μου. Πουλάνε κυρίως σε κολέγια και επιχειρήσεις σε τοπικό επίπεδο. Δεν είναι πραγματικά πολύ συνηθισμένα από τότε που υπάρχει το διαδίκτυο. Αλλά έχω περάσει μερικά χρόνια εκεί και με γνώρισαν ως έναν απλό χημικό της πίσω αυλής/ερασιτέχνη/χόμπι, και ήμουν νόμιμα αυτό για λίγο.... Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να μπω στα διασκεδαστικά πράγματα, να αποκτήσω μέτρια δύσκολα πράγματα όπως νιτρώδες νάτριο, βοροϋδρίδιο του νατρίου, ακόμα και υπερμαγγανικό κάλιο ήταν εύκολο, ήταν σαν "βέβαια ορίστε, καλή διασκέδαση, τι φτιάχνεις αυτή τη φορά;" **εισάγετε ένα καλά μελετημένο ψέμα, και περιγράψτε μια αντίδραση που θα χρησιμοποιούνταν σε κάποιο χαζό πράγμα κολεγιακού επιπέδου που σας κάνει να φαίνεστε σαν να χάνετε τον χρόνο σας σε κάτι ηλίθιο** .... Θα βρεις το δρόμο σου.
Επίσης, διαβάστε αυτό για να μάθετε τα βασικά. Είναι από τη δεκαετία του '90, αλλά η προσέγγιση είναι ακόμα αρκετά παρόμοια ώστε να είναι ακόμα σίγουρα σχετική.
h
ttps://alraziuni.edu.ye/uploads/pdf/Loompanics-The-Construction-And-Operation-Of-Clandestine-Drug-Laboratories.pdf