Question Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την παράνομη σύνθεση θειικής αμφεταμίνης

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Γεια σε όλους, είμαι καινούργιος εδώ και είμαι αρχάριος, οπότε έχω κάποιες ηλίθιες ερωτήσεις, idk αν κάποιος τις έχει ρωτήσει ποτέ, αλλά τέλος πάντων, ας ξεκινήσουμε !

είναι καλύτερα να έχουμε μια elrlenmeyer και να ζεσταίνουμε σε εστία ή μια φιάλη με επίπεδο πάτο και να ζεσταίνουμε σε υδατόλουτρο? Νομίζω ότι η φιάλη με επίπεδο πάτο είναι καλύτερη γιατί υπάρχει μεγαλύτερη επαφή θέρμανσης από την erlenmeyer, im right?

Αυτή είναι η δική μου "εγκατάσταση"
0IBA8uUNGW
Ένας απορροφητήρας όπως αυτός είναι καλός;

Χρειάζομαι πραγματικά έναν συμπυκνωτή και άλλα πράγματα; Αν δεν έχω, η απόδοσή μου θα είναι λιγότερο υψηλή, έτσι δεν είναι;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Όλοι πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου :)
Στην πραγματικότητα είναι το δικό του νήμα.
Προτιμώ να κάνει κάποιος ηλίθιες ερωτήσεις παρά να μην τις κάνει καθόλου και να θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο. Αυτοί που έχουν χρόνο για ηλίθιες ερωτήσεις να τις απαντούν και αυτοί που δεν έχουν να μην τις απαντούν.
Το στήσιμο που πρότεινα θα ήταν για κάτι παραπάνω από 1g/2g θειική κλίμακα. Για αυτές τις αντιδράσεις θα χρειαζόσουν πραγματικά ot έναν αναδευτήρα πάνω από το κεφάλι καθώς απαιτείται για μεγαλύτερες ποσότητες (το οποίο μπορείς να διαβάσεις, αν διαβάσεις για τους διάφορους χημικούς αναδευτήρες). Μικρότερες ποσότητες μπορούν να αναδευτούν με μαγνητικό αναδευτήρα.
Νομίζω ότι δεν πρέπει να ξεκινήσετε τη σύνθεση πολύ γρήγορα. Μην το υποτιμάτε και η έρευνα είναι καλύτερα να γίνεται πριν, παρά μετά

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Εντάξει, αλλά υπάρχουν νόμιμες ερωτήσεις που απλά πέφτουν κάτω από τη σελίδα, ενώ εμείς συνεχίζουμε να χτυπάμε ανοησίες σχετικά με την επιλογή φιάλης. Θέλω να πω, ίσως και μόνο ίσως να προτείνεις κάποια βιβλία πριν τους πεις να στήσουν ένα εργαστήριο.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Τώρα που ειπώθηκε αυτό, μπορούμε να σταματήσουμε να διδάσκουμε επιστήμη στο προπαρασκευαστικό σχολείο και να επιστρέψουμε στην πραγματική ανάπτυξη ορισμένων από τις αναρτημένες διαδικασίες. Γιατί ας το παραδεχτούμε, μερικές από τις μεθόδους αντιγραφής-επικόλλησης είναι πολύ παραπλανητικές.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Σίγουρα, θα περίμενα ότι κάποιος που ενδιαφέρεται για αυτό θα έβρισκε μόνος του το τμήμα της βιβλιοθήκης, αλλά μάλλον αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
im γαλλικά έτσι δεν ξέρω πώς να αναζητήσω απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, οι ερωτήσεις μου είναι τόσο ηλίθιες που δεν έχω την απάντηση συγγνώμη φίλε

Και χρειάζομαι διαφορετικές απαντήσεις για να φτιάξω τη δική μου απάντηση

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Όλοι πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου :)
Το κάνω, κάνω κάποια έρευνα, αλλά χρειάζομαι απαντήσεις από άλλους ανθρώπους για να δω τι σκέφτονται οι άνθρωποι, αν ήθελα να κάνω αυτό που είδα, θα αγοράσω μια στρογγυλή φιάλη 1L, και άλλα πράγματα στη σύνθεση αμφεταμίνης και αυτό είναι, αλλά χρειάζομαι απαντήσεις από άλλους χημικούς

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν γαλλικά βιβλία.. μόνο αγγλικά και το επίπεδο των αγγλικών μου δεν είναι πολύ καλό

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Έχω ένα βιβλίο με τίτλο "The Construction & Operation Of Clandestine Drug Laboratories" αλλά είναι δύσκολο να το διαβάσω :( αλλά δεν πειράζει, θα το διαβάσω ακόμα και αν δεν καταλαβαίνω κάποιες λέξεις

studentt

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
ποιο είναι το πραγματικό βάρος από 1λίτρο αμφεταμίνης freebase; και πόσο ζυμαρικό βγάζετε με θειικό;

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Γεια σας, θα αγοράσω μικρά πράγματα για αρχή και αργότερα θα αγοράσω μεγαλύτερα πράγματα, νομίζω ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος