Γεια σε όλους, είμαι νέος εδώ. Θα μπορούσε κάποιος από εσάς τους έμπειρους να μοιραστεί μαζί μου και με άλλους που ενδιαφέρονται κάποια καλή και αποτελεσματική μέθοδο για την παραγωγή αυτής της πρόδρομης ουσίας εφεδρίνης στο σπίτι; Έχω βενζαλδεΰδη, μαγιά, μελάσα και έναν κουβά για αλκοολική ζύμωση. Συγκεντρώνω πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό, έχω μεταφράσει μια πατέντα (US6271008) στη γλώσσα μου, καθώς και κάποιες άλλες μελέτες, είμαι περίεργος για αυτή τη διαδικασία, δυστυχώς δεν είμαι εξοικειωμένος με αυτόν τον προηγμένο χημικό κώδικα, μου αρέσει όταν η γνώση δίνεται με σαφήνεια, και οι περισσότερες από αυτές τις μελέτες είναι γραμμένες στη γλώσσα των επιστημόνων, είναι δύσκολο να ψάξω σε συγκεκριμένες, συνεπείς πληροφορίες, και δεν θα ήθελα να χαλάσω τίποτα κάνοντας κάτι ανακριβώς, γι' αυτό ζητώ από τους έμπειρους σε αυτή τη μέθοδο να με καθοδηγήσουν σαν γονέας που καταλαβαίνει από το χέρι βήμα προς βήμα. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να απλοποιηθεί σε οδηγίες σε παρόμοιο στυλ (προτιμώμενο πρότυπο παραδείγματος):
Για να λάβετε 100g φαινυλακετοκαρβινόλης (με τη μέθοδο βιομετασχηματισμού) θα πρέπει να κάνετε τα εξής:
1) Προσθέστε x χιλιοστόλιτρα/γραμμάρια μελάσσας σε έναν κουβά, στη συνέχεια προσθέστε (x) γραμμάρια μαγιάς
2) Μετά από 24 ώρες, προσθέστε (x) χιλιοστόλιτρα/γραμμάρια βενζαλδεΰδης
κ.λπ.
Μπορείτε να με βοηθήσετε να συμπληρώσω αυτή την οδηγία με ακριβή τρόπο ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει εμένα και άλλους που ενδιαφέρονται να παράγουν l-PAC στο μέλλον; Ή μήπως έχω παραβλέψει κάποιο νήμα που θα μπορούσε εύκολα να με καθοδηγήσει στη λύση; Βοηθήστε με να απλοποιήσω αυτό το αίνιγμα. Χαιρετισμούς!
Για να λάβετε 100g φαινυλακετοκαρβινόλης (με τη μέθοδο βιομετασχηματισμού) θα πρέπει να κάνετε τα εξής:
1) Προσθέστε x χιλιοστόλιτρα/γραμμάρια μελάσσας σε έναν κουβά, στη συνέχεια προσθέστε (x) γραμμάρια μαγιάς
2) Μετά από 24 ώρες, προσθέστε (x) χιλιοστόλιτρα/γραμμάρια βενζαλδεΰδης
κ.λπ.
Μπορείτε να με βοηθήσετε να συμπληρώσω αυτή την οδηγία με ακριβή τρόπο ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει εμένα και άλλους που ενδιαφέρονται να παράγουν l-PAC στο μέλλον; Ή μήπως έχω παραβλέψει κάποιο νήμα που θα μπορούσε εύκολα να με καθοδηγήσει στη λύση; Βοηθήστε με να απλοποιήσω αυτό το αίνιγμα. Χαιρετισμούς!