Question Αναζητείται χημικός για να βοηθήσει στη σύνθεση της Ketamine.hcl - αμειβόμενη εργασία

kenneth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Γεια σας κυρίες και κύριοι,

Είμαι ένας πωλητής του Ηνωμένου Βασιλείου που πωλεί μια ποικιλία ναρκωτικών ουσιών mosty στο χώρο των πάρτι, είμαστε μάλλον μεγάλη καθιερωμένη επιχείρηση. έχουμε αποκτήσει επί του παρόντος 250kg υδροχλωρικής υδροξυλιμίνης (πρόδρομη ουσία Α κεταμίνης). Γνωρίζω ότι αυτό είναι μια ενδιάμεση πρόδρομη ουσία και από την έρευνά μου και χρειάζεται μόνο ένας διαλύτης με υψηλή πίεση και αφήνεται να κρυώσει για να πάρει το τελικό προϊόν της κεταμίνης.hcl

Χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με τον κατάλληλο διαλύτη που θα χρησιμοποιήσω και άλλο εξοπλισμό για τη διαδικασία βρασμού και κάποιες άλλες συμβουλές που μπορεί να χρειαστούν στην πορεία. είμαι πρόθυμος να πληρώσω γι' αυτό, αν κάποιος έχει την τεχνογνωσία που μπορεί να με βοηθήσει να καθοδηγήσω σε αυτή τη διαδικασία θα πληρώσω καλά για τη συμβουλή και τις γνώσεις του. Δεν ψάχνω για δωρεάν συμβουλές, εκτιμώ το χρόνο και την εμπειρία σας.

Αν κάποιος είναι έτοιμος να δουλέψει, παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα αυτό θα είναι το πρώτο έργο από τα πολλά.

Στην υγειά σας - Kenneth

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
Εδώ δοκιμάστε αυτό:

Από το βήμα 4:
Το τελικό βήμα είναι μια θερμική αναδιάταξη και δίνει σχεδόν ποσοτική απόδοση μετά από 180 °C για 30 λεπτά. Μια εναλλακτική λύση στη χρήση της δεκαλίνης ως διαλύτη σε αυτό το βήμα είναι η χρήση μιας βόμβας πίεσης. 2,0 g της προηγούμενης Ν-μεθυλιμίνης διαλύονται σε 15 ml δεκαλίνης και επαναρροφώνται για 2,5 h. Μετά την εξάτμιση του διαλύτη υπό μειωμένη πίεση, το υπόλειμμα εκχυλίζεται με αραιό υδροχλωρικό οξύ, το διάλυμα επεξεργάζεται με αποχρωματιστικό άνθρακα και το όξινο διάλυμα που προκύπτει γίνεται βασικό. Το προϊόν που απελευθερώνεται, 2-μεθυλαμινο-2-(ο-χλωροφαινυλο)-κυκλοεξανόνη (κεταμίνη), μετά από ανακρυστάλλωση από πεντάνιο-αιθέρα, έχει mp 92-93 °C. Το υδροχλωρίδιο έχει mp 262-263 °C.

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
Δεν διάβασα σωστά την ημερομηνία αυτής της ανάρτησης. Λάθος μου. Δεν ξέρω πώς να το διαγράψω.

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
τελευταίο βήμα προσπάθεια θερμική wierd αντίδραση και να αντέξει μια πραγματικά καλή εξοπλισμό για τη σύνθεση και καλή γνώση ή μάλλον απλά παράγουν σκουπίδια

Last edited:

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
στο ντοκιμαντέρ hamiltons pharmacopeia μπορείτε να παρακολουθήσετετην πλήρη ζωή της σύνθεσης με επεξήγηση του τι πραγματικά συμβαίνει

αν δείτε το βίντεο θα καταλάβετε ότι χρειάζονται πολλά και πόσα πρέπει να καταλάβετε πριν το κάνετε