- Reaction score
- 13
1 κάντε λίγη δουλειά στο σπίτι
Μαύρο φως φθορισμού UV BL 12inch (πλήρες μήκος) Αντικατάσταση λαμπτήρα φωτός 8Watt T5 UVA
2 20%του συνολικού βάρους του προϊόντος dh20 ανακρυστάλλωση π.χ. 1000g MA προσθέστε 200g dh20 θερμική διάλυση και στη συνέχεια τοποθετήστε κάτω από UV μαύρο φως.
Και σου λέω ευθέως μην προσπαθείς να με υποτιμήσεις και να με κάνεις να φαίνομαι σαν ,δεν ξέρω για τι μιλάω εντάξει
Έρχομαι σε αυτή την κοινότητα με ,20ετή εμπειρία και δεν χρειάζεται να αντιγράφω και να επικολλώ μαλακίες του Fester για απαντήσεις εντάξει
Έχω δουλέψει σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.
Μαύρο φως φθορισμού UV BL 12inch (πλήρες μήκος) Αντικατάσταση λαμπτήρα φωτός 8Watt T5 UVA
2 20%του συνολικού βάρους του προϊόντος dh20 ανακρυστάλλωση π.χ. 1000g MA προσθέστε 200g dh20 θερμική διάλυση και στη συνέχεια τοποθετήστε κάτω από UV μαύρο φως.
Και σου λέω ευθέως μην προσπαθείς να με υποτιμήσεις και να με κάνεις να φαίνομαι σαν ,δεν ξέρω για τι μιλάω εντάξει
Έρχομαι σε αυτή την κοινότητα με ,20ετή εμπειρία και δεν χρειάζεται να αντιγράφω και να επικολλώ μαλακίες του Fester για απαντήσεις εντάξει
Έχω δουλέψει σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 4
20 χρόνια εμπειρίας σας έχουν διδάξει να βάζετε ένα μαύρο φως σε ένα υδατικό διάλυμα μεθαμφεταμίνης για να κρυσταλλώσετε επιλεκτικά d-meth; Δημοσίευσε αυτό το πράγμα στο περιοδικό Nature, φίλε, είναι πρωτοποριακό. Τι επιλεκτικότητα - αν αγνοήσω όλες τις άλλες ανοησίες για ένα λεπτό - θα είχε ένα υπεριώδες φως στο μόριο της D-μεθ έναντι της L-μεθ; Καμία, επειδή διεγείρεται ακριβώς το ίδιο, έχει όλες τις ίδιες φυσικές ιδιότητες.
Δεν ξέρω γιατί προσπαθείτε να πάρετε αυτούς τους ανθρώπους στον φανταστικό σας κόσμο, αλλά είναι ντροπιαστικό για να είμαι ειλικρινής.
Δεν ξέρω γιατί προσπαθείτε να πάρετε αυτούς τους ανθρώπους στον φανταστικό σας κόσμο, αλλά είναι ντροπιαστικό για να είμαι ειλικρινής.
- Reaction score
- 8
1. 1000g MA την ελεύθερη βάση του ή το HCl ?
2. dh20-αυτό είναι αποσταγμένο νερό ?
2. dh20-αυτό είναι αποσταγμένο νερό ?
↑View previous replies…
- Language
- 🇩🇪
- Reaction score
- 16
- Deals
- 1