- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 33
Πολύ λεπτομερής εξήγηση, χημικός, έχω τώρα 57% υδροϊώδες οξύ, κόκκινο φώσφορο, ιώδιο, υδροχλωρική ψευδοεφεδρίνη και απεσταγμένο νερό. Μπορείτε να μου πείτε την αναλογία προσθήκης, τη θερμοκρασία επαναρροής και το χρόνο;
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 3
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο τρόπος, απλά ρωτάω γιατί ο καλύτερος τρόπος για μένα θα είναι πάντα E+P+H3PO4 85%<+... και θέρμανση στους 110C και αρχίζω σταδιακά να ρίχνω το I ανάλογα με την ποσότητα Ε στην αντίδραση, βασικά όταν φιλτράρισα την αντίδραση σε δοχείο με τολουόλιο ή ξυλένιο και πρόσθεσα μίγμα NaOh με νερό ώστε να έχω την ίδια καθαρή ελεύθερη βάση που μπορώ να φιλτράρω από το ξηρό NaOh που απορρόφησε τέλεια όλες τις ακαθαρσίες μετά από 2-3φορές προσθέτοντας μίγμα HCl 32%<+ με νερό για κάθε φορά ανακινώντας και διαχωρίζοντας μικρότερο μέρος έτσι ώστε έτσι μπορώ να κάνω να κάνω πιο όμορφα το προϊόν χωρίς ανακρυστάλλωση ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ Μοιάζω με τον καλύτερο εξυπνότερο άνθρωπο στον κόσμο ΜΟΝΟ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ειρήνη