- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Το leuckart είναι τόσο απλό, αλλά οι αποδόσεις είναι απολύτως σκουπίδια.
Αν οι άνθρωποι μπορούσαν να βρουν τρόπο να αυξήσουν τις αποδόσεις, αυτό θα βοηθούσε πολύ την κοινότητα της μυστικής χημείας.
Προφανώς το χλωριούχο μαγνήσιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καταλύτης, από ό, τι έχω συγκεντρώσει στο διαδίκτυο, ίσως αυτό να βοηθήσει τις αποδόσεις μερικές ποσοστιαίες μονάδες.
Αν οι άνθρωποι μπορούσαν να βρουν τρόπο να αυξήσουν τις αποδόσεις, αυτό θα βοηθούσε πολύ την κοινότητα της μυστικής χημείας.
Προφανώς το χλωριούχο μαγνήσιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καταλύτης, από ό, τι έχω συγκεντρώσει στο διαδίκτυο, ίσως αυτό να βοηθήσει τις αποδόσεις μερικές ποσοστιαίες μονάδες.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
Δεν έχω τον σύνδεσμο στη διάθεσή μου, αλλά διάβασα ανάμεσα στα αρχεία του Ροδίου ότι η χρήση μιας παγίδας Dean Stark γεμάτης με νερό αύξησε τη ζύμη. Με την απομάκρυνση του νερού καθώς δημιουργούνταν, αλλά διατηρώντας την παγίδα γεμάτη έδινε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 157
Μια σύντομη ανασκόπηση: από τους Qasim Umar και Mei Luo
Ορίστε, τεράστια αύξηση της απόδοσης αλλά και της ταχύτητας.
Σύντομη ανασκόπηση: Leuckart.
Η παρούσα ανασκόπηση παρουσιάζει μια περίληψη των αντιδράσεων που λαμβάνουν χώρα κατά την "αντίδραση τύπου Leuckart". Συζητείται η σημασία, καθώς και η πρόσφατη πρόοδος στη σύνθεση αμινών μέσω απλών και φθηνών μεθόδων που χρησιμοποιούν άμεσα διαθέσιμες πρώτες ύλες. Η ανασκόπηση αυτή περιλαμβάνει όλες τις...
www.mdpi.com
Ορίστε, τεράστια αύξηση της απόδοσης αλλά και της ταχύτητας.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Δεν καταλαβαίνω τίποτα από τα σκατά σε αυτό το έγγραφο, παρακαλώ αναλύστε το. Επίσης, πόσο υψηλή είναι η απόδοση με αυτό, τι χημικές ουσίες πρέπει να χρησιμοποιηθούν και πόσο γρήγορα επιταχύνει αυτό τα πράγματα; Αν είναι δυνατόν, φτιάξτε ένα διάγραμμα plz.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Εντάξει, πόση είναι η αύξηση του yeild και υπάρχει κάποια σύνθεση αυτού που γίνεται με αναλογίες των Chems