- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
Επιτυγχάνω 60% απόδοση στη σύνθεση της MDA Helional + Hydroxylamine. Ο καλύτερος τρόπος για παραγωγή μεγάλης κλίμακας.
- Reaction score
- 0
Δεν υπάρχει καμία γαμημένη περίπτωση εσείς, ή οποιοσδήποτε άλλος, να έχετε συνολική απόδοση 60% σε όλο αυτό το σχήμα από το ηλιονικό στο MDA. Αυτό το μέρος είναι μια μαλακία. Μπορώ να κάνω συμβουλές, και θα ήμουν πρόθυμος να το κάνω για τη σωστή τιμή. Ίσως κάποιος mod μπορεί να με βοηθήσει να βοηθήσω αυτά τα χαμένα παιδιά.
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
-
23 Mar
Γεια σας φίλοι. Έχω μια ερώτηση
1. Στο τελικό βήμα, χρησιμοποιείτε τη μέθοδο κρυστάλλωσης με ρεύμα αερίου HCl. Είναι σωστό αυτό ή καίγεται;
2. Αμίδιο.
100 g αλδοξίμης αναμειγνύονται με 300 mL ξυλόλιο και 2 g οξικού νικελίου, προστίθενται και επαναρροφούνται για 5 ώρες. Αποστάζονται περίπου 100 mL ξυλένιο και αφήνεται το μείγμα να κρυώσει. Αμίδιο περίπου 70. Τα γραμμάρια διαχωρίζονται και διηθούνται και ξηραίνονται. Μπορεί να ανακρυσταλλωθεί με ξυλόλιο.
=Πόση θερμότητα μπορείτε να δώσετε;
3. Αλδοξίμη.
Εάν η αλδοξίμη δεν σκληραίνει Προσθέστε περισσότερη υδροξυλαμίνη και βάση.
Πόση υδροξυλαμίνη και βάση πρέπει να προσθέσω;
Σας ευχαριστώ.
1. Στο τελικό βήμα, χρησιμοποιείτε τη μέθοδο κρυστάλλωσης με ρεύμα αερίου HCl. Είναι σωστό αυτό ή καίγεται;
2. Αμίδιο.
100 g αλδοξίμης αναμειγνύονται με 300 mL ξυλόλιο και 2 g οξικού νικελίου, προστίθενται και επαναρροφούνται για 5 ώρες. Αποστάζονται περίπου 100 mL ξυλένιο και αφήνεται το μείγμα να κρυώσει. Αμίδιο περίπου 70. Τα γραμμάρια διαχωρίζονται και διηθούνται και ξηραίνονται. Μπορεί να ανακρυσταλλωθεί με ξυλόλιο.
=Πόση θερμότητα μπορείτε να δώσετε;
3. Αλδοξίμη.
Εάν η αλδοξίμη δεν σκληραίνει Προσθέστε περισσότερη υδροξυλαμίνη και βάση.
Πόση υδροξυλαμίνη και βάση πρέπει να προσθέσω;
Σας ευχαριστώ.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
Γεια σου φίλε, τι χρησιμοποιείς;
Ποια μέθοδος χρησιμοποιείται για τη σύνθεση της MDA;
Θα μπορούσατε να μου πείτε; σχετικά με τη διαδικασία σύνθεσης και τις λεπτομέρειες των χημικών σας ουσιών
Ποια μέθοδος χρησιμοποιείται για τη σύνθεση της MDA;
Θα μπορούσατε να μου πείτε; σχετικά με τη διαδικασία σύνθεσης και τις λεπτομέρειες των χημικών σας ουσιών
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
Ναι, τα καταφέρνω. Είναι η καλύτερη μέθοδος για να το κάνετε σε μεγάλη κλίμακα. Είναι απλή και αποτελεσματική. Λίγος εύκολα προσβάσιμος εξοπλισμός και προμήθειες.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
-
25 Mar
Γεια σου φίλε, έχω μια ερώτηση.
Στο τελευταίο βήμα χρησιμοποιείτε
(NaOH) σε περίπτωση που κρυσταλλωθεί, σωστά;
Και η τιμή του PH πρέπει να είναι 7,5, σωστά;
Δεν ξέρω πολλά από χημεία.
Αν πρόκειται να ομολογήσω, είναι ότι δεν ξέρω. Μετά την προσθήκη της ουσίας (NaOH), τι πρέπει να γίνει για να πάρουμε MDA; Θέλω να σας ρωτήσω Μπορείτε να μου πείτε;
Στο τελευταίο βήμα χρησιμοποιείτε
(NaOH) σε περίπτωση που κρυσταλλωθεί, σωστά;
Και η τιμή του PH πρέπει να είναι 7,5, σωστά;
Δεν ξέρω πολλά από χημεία.
Αν πρόκειται να ομολογήσω, είναι ότι δεν ξέρω. Μετά την προσθήκη της ουσίας (NaOH), τι πρέπει να γίνει για να πάρουμε MDA; Θέλω να σας ρωτήσω Μπορείτε να μου πείτε;
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
Η δική μου μέθοδος είναι διαφορετική από τη δική σας. Εγώ δεν το κάνω με αυτόν τον τρόπο.