Έχω ένα φορτίο που κάθεται μεταξύ των καθισμάτων κάπου πιθανώς όπως 5 μίλια από μένα από τις αρχές Αυγούστου lol. Η μαλακία ήταν ευαίσθητη στη θερμοκρασία και το φως, οπότε το θεωρώ χαμένο, αλλά εξακολουθεί να είναι καταχωρημένο ως "καθ' οδόν" μετά από ένα μήνα. Η μαύρη λίστα είναι το πιο πιθανό σενάριο. Έχω μια άλλη αποστολή που πλησιάζει τώρα, αν σταματήσει ή "παγώσει" σε αυτό το στάδιο θα θεωρήσω ότι η διεύθυνση που χρησιμοποιούσα κάηκε και θα προχωρήσω.
Κυριολεκτικά οποιοσδήποτε μπορεί να παραγγείλει αλληλογραφία σε οποιονδήποτε, οπότε είναι ένα νομικό χάος όπως και να το δεις. Τα νομικά χάλια είναι ακριβά, εκτός αν κάποιος θέλει να σας παραδειγματίσει (και είμαι σίγουρος ότι θα το καταλάβετε πολύ γρήγορα αν είναι έτσι), η λύση γι' αυτούς είναι να "σταματήσουν την περαιτέρω δραστηριότητα" γιατί αυτή είναι η φθηνότερη επιλογή.
Ποιος δεν έχει εχθρούς στις μέρες μας; Είμαστε στο γαμημένο το 2024, τα 5χρονα κυκλοφορούν με iPhone. Απ' όσο ξέρει ο καθένας, οι διευθύνσεις που επιλέγω είναι απλά άνθρωποι που πραγματικά δεν μου αρέσουν και δεν έχω πρόβλημα να τους γαμήσω.
Τόσοι πολλοί 9-5 M-F Drones τριγύρω, διάλεξε και περίμενε τον ταχυδρόμο να φύγει, να αρπάξει το πράμα σου. Προσπαθήστε να διαλέξετε διευθύνσεις τεχνοφοβικών, δεν θα έχουν κουδούνια ή κάμερες. Παρακολουθήστε τις σελίδες NextDoor (SocialMedia) της περιοχής σας. Οι ηλικιωμένοι λατρεύουν να κουτσομπολεύουν για "ύποπτες δραστηριότητες" που συμβαίνουν στις τέλειες, πολύτιμες πατρίδες τους. Βρίσκω ότι είναι μια πολύ καλή γραμμή για το τι ετοιμάζει η τοπική μου Αστυνομία και οι "άγρυπνοι πολίτες".
Απλά μείνετε ασφαλείς, μείνετε ασφαλείς για μένα σημαίνει να είστε έξυπνοι και να κάνετε την έρευνά σας και θα είστε μια χαρά