Question Piper Auritum. Μια νέα πηγή σαφρόλης

DarkMarlboro

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Εκεί που ζω δεν υπάρχει καμία πηγή για να πάρω σαφρόλη εκτός από το piper auritum, με το πλεονέκτημα ότι αυτό είναι μια πανούκλα και είναι παντού, τι σκέφτεστε παιδιά για τη σύνθεση του mdma από το έλαιο piper auritum, καθαρίζω το έλαιο όπως φαίνεται στην απεργία Ολική σύνθεση, καθαρισμός με 28% παγωμένο οξικό οξύ και αλκοόλη σιτηρών, στη συνέχεια απόσταξη. Υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσετε ή κάποιο σχόλιο; Οξείδωση με μυρμηκικό οξύ και υπεροξείδιο του υδρογόνου Σκέφτομαι να κάνω μια αναγωγή με υδράργυρο και αλουμίνιο, τι προφυλάξεις πρέπει να λάβω;
Ευχαριστώ για τα σχόλια.

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
64
Δεν ξέρω αν έχετε ξαναδεί αυτές τις πληροφορίες. Αυτά είναι σχεδόν όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το MDMA. Οι πρώτοι 5-6 σύνδεσμοι αφορούν όλες τις διάφορες μεθόδους πετρελαίου σαφρόλης, και το Comprehensive Safrole FAQ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.
Τέλος πάντων, ελπίζω να βοηθήσει :
https://www.erowid.org/archive/rhodium/chemistry/index.html

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
DarkMarlboro..................Είτε έχω μαλακίες Sass ή νομίζω ότι η συμβουλή του Strike για το 28% οξικό οξύ του παγετώνα δεν είναι μια σταθερή μέθοδος. Την έχεις δοκιμάσει με επιτυχία; Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές με εξαιρετικά χαμηλές αποδόσεις της Safrole να παράγονται. Επιπλέον, το όλο θέμα με την προσθήκη αιθανόλης, όπως γράφει ο Strike, δεν βγάζει καν λογικό νόημα. Είμαι περίεργος ποιες είναι οι σκέψεις σας για το θέμα σε αυτή την πολύ μεταγενέστερη ημερομηνία.......