- Reaction score
- 3
Χαιρετισμούς συναδέλφους-κυψέλες!
Θα ξεκινήσω το ταξίδι μου στην παρασκευή μεθαμφεταμίνης σύντομα. έχω πρόσβαση στα περισσότερα από τα απαραίτητα αντιδραστήρια όπως εφεδρίνη, ψευδο,
Το πρόβλημα είναι ότι έχω ελάχιστες έως καθόλου χημικές γνώσεις και αυτή θα είναι η πρώτη μου σύνθεση.
αυτό είναι εφικτό για έναν εντελώς αρχάριο και αν ναι ποια μέθοδο σύνθεσης προτείνετε; Θα λέγατε τις ρακεμικές διαδρομές - p2p με
n-μεθυλοφορμαμίδιο ,,αντίδραση Leuckart" ή P2P με αναγωγή NaBH4 θα ήταν πιο δύσκολες καθώς με αυτές πρέπει να χρησιμοποιήσω χειρικό καταλύτη για να κάνω
το στάδιο της υδρογόνωσης της ιμίνης; Καθώς χρειάζομαι τη σωστή στερεοχημεία - D-μεθ.Επίσης, θα χρειαζόμουν τον ίδιο εξοπλισμό για όλες τις μεθόδους της
σύνθεσης όπως εμφανίζονται σε αυτή τη θέση:
ή δεν χρειάζεται με τις διαδρομές εφεδρίνης;
Θα ήμουν πολύ ευγνώμων για κάποια συμβουλή επί του θέματος παιδιά και για κάποια βοήθεια κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της σύνθεσης. θα προσπαθήσω να καταγράψω την
διαδικασία και να την ανεβάσω εδώ καθώς με τα βίντεο μαθαίνεις πιο εύκολα.
ΥΓ: προτιμώνται μέθοδοι που αποδίδουν παραγωγή μεσαίας/μεγάλης κλίμακας
Θα ξεκινήσω το ταξίδι μου στην παρασκευή μεθαμφεταμίνης σύντομα. έχω πρόσβαση στα περισσότερα από τα απαραίτητα αντιδραστήρια όπως εφεδρίνη, ψευδο,
Το πρόβλημα είναι ότι έχω ελάχιστες έως καθόλου χημικές γνώσεις και αυτή θα είναι η πρώτη μου σύνθεση.
αυτό είναι εφικτό για έναν εντελώς αρχάριο και αν ναι ποια μέθοδο σύνθεσης προτείνετε; Θα λέγατε τις ρακεμικές διαδρομές - p2p με
n-μεθυλοφορμαμίδιο ,,αντίδραση Leuckart" ή P2P με αναγωγή NaBH4 θα ήταν πιο δύσκολες καθώς με αυτές πρέπει να χρησιμοποιήσω χειρικό καταλύτη για να κάνω
το στάδιο της υδρογόνωσης της ιμίνης; Καθώς χρειάζομαι τη σωστή στερεοχημεία - D-μεθ.Επίσης, θα χρειαζόμουν τον ίδιο εξοπλισμό για όλες τις μεθόδους της
σύνθεσης όπως εμφανίζονται σε αυτή τη θέση:
Μεθαμφεταμίνη από P2P με αναγωγή με NaBH4. Μεσαίας κλίμακας.
Εισαγωγή. Παρουσιάζω στο ακροατήριο BB τη μέθοδο σύνθεσης μεθαμφεταμίνης από 1-φαινυλ-2-προπανόνη (P2P) με αναγωγή με NaBH4. Η ακόλουθη μέθοδος επιτρέπει τη λήψη και μεγάλων παρτίδων προϊόντος. Το δυσκολότερο πρόβλημα αυτής της μεθόδου είναι η θερμότητα που παράγεται κατά την εξώθερμη αντίδραση της αναγωγής της ιμίνης...
chemforum.info
Θα ήμουν πολύ ευγνώμων για κάποια συμβουλή επί του θέματος παιδιά και για κάποια βοήθεια κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της σύνθεσης. θα προσπαθήσω να καταγράψω την
διαδικασία και να την ανεβάσω εδώ καθώς με τα βίντεο μαθαίνεις πιο εύκολα.
ΥΓ: προτιμώνται μέθοδοι που αποδίδουν παραγωγή μεσαίας/μεγάλης κλίμακας