- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
Νομίζετε ότι χρειάζεστε μόνο μια ασθενή βάση Οξικό αμμώνιο, κυκλοεξυλαμίνη και n-βουτλύ θα μπορούσε να είναι λάθος, αλλά μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
- By Rabidreject
Ναι, το οξικό αμμώνιο θα είναι αυτό που θα σκεφτόμουν....
Εγώ θα προτιμήσω το 3,4,5-triMEOba πριν από το 2,5-di. Καθαρά επειδή αντιδρώντας το με νιτρομεθάνιο και είσαι στο δρόμο για τη μεσκαλίνη και όμως είμαι ακόμα ελεύθερος να δοκιμάσω να χρησιμοποιήσω το νιτρομεθάνιο για να φτιάξω και το 3,4,5-ΤΜΑ.
Θέλω να φτιάξω το 2c-b κάποια στιγμή, αλλά η βρωμίωση με φοβίζει γενικά - έχω 1cc που αγόρασα πριν από χρόνια και είναι αποθηκευμένο στο φιαλίδιο στο οποίο ήρθε, αλλά η χρήση του αερίου ακούγεται ακόμα πιο τρομακτική!!!
Δεν υπάρχει τρόπος να βρωμίσετε κάτι χωρίς να χρησιμοποιήσετε στοιχειακό βρώμιο;
Εγώ θα προτιμήσω το 3,4,5-triMEOba πριν από το 2,5-di. Καθαρά επειδή αντιδρώντας το με νιτρομεθάνιο και είσαι στο δρόμο για τη μεσκαλίνη και όμως είμαι ακόμα ελεύθερος να δοκιμάσω να χρησιμοποιήσω το νιτρομεθάνιο για να φτιάξω και το 3,4,5-ΤΜΑ.
Θέλω να φτιάξω το 2c-b κάποια στιγμή, αλλά η βρωμίωση με φοβίζει γενικά - έχω 1cc που αγόρασα πριν από χρόνια και είναι αποθηκευμένο στο φιαλίδιο στο οποίο ήρθε, αλλά η χρήση του αερίου ακούγεται ακόμα πιο τρομακτική!!!
Δεν υπάρχει τρόπος να βρωμίσετε κάτι χωρίς να χρησιμοποιήσετε στοιχειακό βρώμιο;
↑View previous replies…
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 6
Ναι, Rabidreject, η βρωμίωση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Πάρτε λίγο NBS (N-Bromosuccinimide). Αλλά θα πρέπει να έχετε κάνει καθαρό 2c-h Hcl ή 2c-h Oxalate. Αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο.
Τώρα υπάρχει μια μη τοξική και ασφαλής σύνθεση του 2c-b που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. Αναγωγή με NaBH4 + Cu(II)Cl και βρωμίωση με NBS. Και λειτουργεί καλά στην πραγματικότητα ακόμη και για μεγαλύτερες ποσότητες.
Θα αντιγράψω/επικολλήσω τελικά κάποια στιγμή την περιγραφή μου για το 2c-b.
Τώρα υπάρχει μια μη τοξική και ασφαλής σύνθεση του 2c-b που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. Αναγωγή με NaBH4 + Cu(II)Cl και βρωμίωση με NBS. Και λειτουργεί καλά στην πραγματικότητα ακόμη και για μεγαλύτερες ποσότητες.
Θα αντιγράψω/επικολλήσω τελικά κάποια στιγμή την περιγραφή μου για το 2c-b.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
Η σημασία αυτής της ανάρτησης μόλις έγινε αντιληπτή. Τεράστιες ποσότητες ευχαριστιών για μερικές απλές λέξεις! Haha