- Reaction score
- 34
Μπορείτε να πείτε ποιος εργαστηριακός εξοπλισμός απαιτείται για τη χημική σύνθεση της 2-CB;
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
- By w2x3f5
όλα εξαρτώνται από τον τρόπο σύνθεσης. χρειάζεστε ένα σημείο εκκίνησης και το μονοπάτι που θέλετε να ακολουθήσετε.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 34
Θέλω να παρακολουθήσω τη χημική σύνθεση της 2-CB που δημοσιεύεται σε αυτή τη θέση
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
Αντίδραση Henry, φιάλη, ψυκτήρας παλινδρόμησης, θερμαινόμενος μαγνητικός αναδευτήρας, υδατόλουτρο (ή κάντε το στο φούρνο μικροκυμάτων), κύλινδρος μέτρησης, φίλτρο κενού Χωνί Buchner και φιάλη Bünsen και τα ίδια τα φίλτρα, ανθεκτικά στη θερμότητα ποτήρια ζέσεως χαμηλό στόμιο
Η αναγωγή σε υδρίδιο αργιλίου λιθίου είναι όλα τα ίδια, μόνο πάγος και χωνί πτώσης θα χρειαστούν για να ρίξουμε το διάλυμα στυρενίου και στη συνέχεια ρίχνουμε οξικό αιθυλεστέρα ή αιθυλική αλκοόλη προκειμένου να καταναλώσουμε την περίσσεια του υδριδίου αργιλίου λιθίου.
Η βρωμίωση είναι η ίδια
Ζυγαριά και τα παρόμοια.
Η αναγωγή σε υδρίδιο αργιλίου λιθίου είναι όλα τα ίδια, μόνο πάγος και χωνί πτώσης θα χρειαστούν για να ρίξουμε το διάλυμα στυρενίου και στη συνέχεια ρίχνουμε οξικό αιθυλεστέρα ή αιθυλική αλκοόλη προκειμένου να καταναλώσουμε την περίσσεια του υδριδίου αργιλίου λιθίου.
Η βρωμίωση είναι η ίδια
Ζυγαριά και τα παρόμοια.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
- Reaction score
- 34
Δηλαδή θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσω έναν χημικό αντιδραστήρα για να μην εκραγεί και με βλάψει; Και αν ναι, τι χωρητικότητα θα πρέπει να έχει ο χημικός αντιδραστήρας;
Έχετε φτιάξει 2C-B στο παρελθόν;
Ευχαριστώ!
Έχετε φτιάξει 2C-B στο παρελθόν;
Ευχαριστώ!
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
πώς θα σας βοηθήσει ο αντιδραστήρας; δουλεύουν σωστά με το υδρίδιο του αργιλίου λιθίου, όλα είναι όσο το δυνατόν πιο ξηρά, καλή ψύξη, απουσία υπεροξειδικών προσμίξεων στο διαλύτη.
Εγώ το έκανα σε μια συνηθισμένη φιάλη με τρία λαιμό σε παγόλουτρο, μερικές φορές με εκρήξεις και φωτιές, στις πρώτες συνθέσεις, μετά έμαθα =)
Εγώ το έκανα σε μια συνηθισμένη φιάλη με τρία λαιμό σε παγόλουτρο, μερικές φορές με εκρήξεις και φωτιές, στις πρώτες συνθέσεις, μετά έμαθα =)
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Θα ήταν προτιμότερο απλά να μην χρησιμοποιείτε THF αν κάνετε ερωτήσεις όπως αυτή
- Reaction score
- 34
φίλε, δεν έχω ιδέα για τη χημεία, προσπαθώ να μάθω, αλλά είναι απογοητευτικό, πάρα πολλές πληροφορίες, ακόμα δεν ξέρω με ποια χημική σύνθεση να μείνω και να επικεντρωθώ σε αυτήν, σκέφτομαι είτε το 2-CB είτε το MDMA, εκτός αν άλλαξα γνώμη, στην αρχή ήθελα να κάνω τη σύνθεση του LSD, αλλά είδα ότι η σύνθεση για την παρασκευή μόνο του λυσεργικού οξέος, της πρόδρομης ουσίας του LSD, είναι πολύ περίπλοκη και απαιτεί πολλά αντιδραστήρια και χημικές αντιδράσεις.
Σας ευχαριστώ!
Σας ευχαριστώ!
- Reaction score
- 34
Φίλε μου, από πού αγοράσατε (CAS: 93-02-7);
Και ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτής και αυτού του 2,5-διμεθοξυ-β-νιτροστυρενίου;
Σας ευχαριστώ! και συγγνώμη, αλλά δεν έχω ιδέα από χημεία.
2,5-διμεθοξυβενζαλδεΰδη
Βρήκα έναν πωλητή στο alibaba που υποτίθεται ότι την πουλάει, αλλά πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι είναι αυτή η ουσία όταν την παραλάβω;Και ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτής και αυτού του 2,5-διμεθοξυ-β-νιτροστυρενίου;
Σας ευχαριστώ! και συγγνώμη, αλλά δεν έχω ιδέα από χημεία.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
- Reaction score
- 34
- Reaction score
- 510