Δεν μιλάτε καθόλου στον εαυτό σας. Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για μένα και συγκεντρώνω τις προμήθειές μου για να το δοκιμάσω. Μου αρέσει η ιδέα να έχω ένα τόσο ισχυρό ψυχεδελικό! Ποτέ δεν θα ήμουν ανεύθυνος με αυτό και δεν θα προσπαθούσα να το περάσω ως οξύ - αυτό είναι που κατέστρεψε αυτά τα ναρκωτικά κατά τη γνώμη μου. Άλλαξε την άποψη των ανθρώπων για τα nbomes όταν άρχισαν να πεθαίνουν άνθρωποι επειδή ο Τύπος θέλει μόνο μια πρόστυχη ιστορία!
Εγώ προσωπικά τα δοσολογούσα ΠΑΝΤΑ υπεύθυνα και τα έβρισκα καλά ψυχεδελικά! Επίσης το να έχουμε 2cb στην πρώτη θέση θα ήταν υπέροχο, ας το παραδεχτούμε. Ίσως χρειαστεί να αγοράσω 1/2 κιλό 2,5-dmo βενζαλδεΰδη. (Κυριολεκτικά επειδή δεν μπορώ να βρω κανέναν που να εμπιστεύομαι για να μου πουλήσει λιγότερο από αυτό!). Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με 2,5-dmo βενζαλδεΰδη όμως, έτσι ακόμα κι αν υπάρχουν περισσότερα βήματα για το τελικό προϊόν που επιδιώκω, από ό, τι αν αγόραζα τρυπταμίνη, το γεγονός είναι - δεν υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε με την τρυπταμίνη που με ενδιαφέρουν τόσο πολύ όσο οι φαινυλαιθυλαμίνες - λόγω των λόγων διορατικότητας, προτιμώ τις εξαιρετικά ψυχεδελικές φαινυλαιθυλαμίνες, από τις τρυπταμίνες (γενικά - υπάρχουν μερικά outliars tho).
Πρέπει να αγαπάς το alibaba...