Σύνθεση του 25B-NBOME από βενζαλδεΰδες με νιτρομεθάνιο

Sue

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Υποθέτω ότι μιλάω μόνο στον εαυτό μου, αλλά φαίνεται ότι θα ήταν ευκολότερο να αναχθεί το νιτροστυρένιο κατευθείαν στο 2,5 MO-PEA με Zn & HCl...

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Όχι, δεν μπορείτε να χάσετε ούτε ένα βήμα, έχοντας λάβει μια ακόρεστη ουσία ή να χάσετε την απόδοση. Το οξικό οξύ με ψευδάργυρο σε άνυδρες συνθήκες μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Αν μόνο δεν πάρετε άνυδρο οξύ HCl.

Sue

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Ευχαριστώ θα πρέπει να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε όξινο οξύ αντί για υδροχλωρίδιο και να δείτε πώς θα λειτουργήσει...

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Δεν μιλάτε καθόλου στον εαυτό σας. Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για μένα και συγκεντρώνω τις προμήθειές μου για να το δοκιμάσω. Μου αρέσει η ιδέα να έχω ένα τόσο ισχυρό ψυχεδελικό! Ποτέ δεν θα ήμουν ανεύθυνος με αυτό και δεν θα προσπαθούσα να το περάσω ως οξύ - αυτό είναι που κατέστρεψε αυτά τα ναρκωτικά κατά τη γνώμη μου. Άλλαξε την άποψη των ανθρώπων για τα nbomes όταν άρχισαν να πεθαίνουν άνθρωποι επειδή ο Τύπος θέλει μόνο μια πρόστυχη ιστορία!
Εγώ προσωπικά τα δοσολογούσα ΠΑΝΤΑ υπεύθυνα και τα έβρισκα καλά ψυχεδελικά! Επίσης το να έχουμε 2cb στην πρώτη θέση θα ήταν υπέροχο, ας το παραδεχτούμε. Ίσως χρειαστεί να αγοράσω 1/2 κιλό 2,5-dmo βενζαλδεΰδη. (Κυριολεκτικά επειδή δεν μπορώ να βρω κανέναν που να εμπιστεύομαι για να μου πουλήσει λιγότερο από αυτό!). Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με 2,5-dmo βενζαλδεΰδη όμως, έτσι ακόμα κι αν υπάρχουν περισσότερα βήματα για το τελικό προϊόν που επιδιώκω, από ό, τι αν αγόραζα τρυπταμίνη, το γεγονός είναι - δεν υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε με την τρυπταμίνη που με ενδιαφέρουν τόσο πολύ όσο οι φαινυλαιθυλαμίνες - λόγω των λόγων διορατικότητας, προτιμώ τις εξαιρετικά ψυχεδελικές φαινυλαιθυλαμίνες, από τις τρυπταμίνες (γενικά - υπάρχουν μερικά outliars tho).
Πρέπει να αγαπάς το alibaba...

Sue

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Δοκιμάστε να το διαβάσετε μπορεί να σας ενδιαφέρει;
ΣΎΝΘΕΣΗ N-(ΑΛΟΓΟΝΩΜΈΝΩΝ) ΒΕΝΖΥΛΙΚΏΝ ΑΝΑΛΌΓΩΝ ΥΠΕΡΔΎΝΑΜΩΝ ΣΥΝΔΈΣΜΩΝ ΣΕΡΟΤΟΝΊΝΗΣ
J. Chil. Chem. Soc., 59, Nº 3 (2014)

Το 2003, οι προκαταρκτικές διερευνήσεις οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η N-2-
μεθοξυβενζυλική υποκατάσταση, όχι μόνο των φαινυλαιθυλαμινών αλλά και των
φαινυλοισοπροπυλαμίνες, τρυπταμίνες και 3-(2-αμινοαιθυλ)-(1H,3H)
κιναζολίνη-2,4-διόντα που σχετίζονται με τον τυπικό ανταγωνιστή του υποδοχέα 5-HT2
κετανσερίνη, έχουν ως αποτέλεσμα ιδιαίτερα υψηλές συγγένειες για τους υποδοχείς 5-HT2A.5

Όλοι όσοι γνωρίζω αγαπούν το 25I σε σχέση με το 25B και το 25C είναι ένα εξαιρετικό ψυχεδελικό και εύκολο για το μυαλό...

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
νομίζω ότι μπορεί να έχω ακούσει για αυτό το έγγραφο, θα ρίξω μια ματιά....

ξέρω ότι η χημεία είναι πολύ πάνω από το κεφάλι μου προς το παρόν, με πρακτική έννοια.

Ακόμα προσπαθώ να αναγάγω τα 3,4,5-TMONS που έχω φτιάξει στα αντίστοιχα PEA. Το κατάφερα μια φορά με πραγματικά κακές αποδόσεις μέσω της μεθόδου NaBH4/CuCl2 αλλά όχι αρκετά για να το χρησιμοποιήσω ακόμα. Έχω μερικά διαφορετικά νιτροστυρένια/νιτροπροπένια που συσσωρεύονται στη συλλογή δειγμάτων μου στο mo, σκέφτηκα να δουλέψω με αυτό που έχω περισσότερο μέχρι να το πετύχω σωστά!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ναι. Μπορεί να χρειαστεί άλλος ένας χρόνος. 😂

tripeep

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Έχω πρόβλημα να βρω 2-μεθοξυβενζαλδεΰδη για το βήμα 4, μπορεί να αντικατασταθεί με 4-μεθοξυβενζαλδεΰδη ή υπάρχει σύσταση για άλλη ένωση;

tripeep

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
@WillD Γεια σας κύριε, έχω πρόβλημα να βρω 2-μεθοξυβενζαλδεΰδη για το βήμα 4, μπορεί να αντικατασταθεί με 4-μεθοξυβενζαλδεΰδη ή υπάρχει σύσταση για άλλη ένωση;