Σύνθεση μεθαμφεταμίνης από P2P και αναγωγή NaBH4

ImRegistered

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Αυτό απαιτεί μεθυλαμίνη 40% ενώ μια άλλη δημοσίευση στο φόρουμ χρησιμοποιεί aq 10%. Είναι το ένα καλύτερο από το άλλο;

Last edited:

ImRegistered

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Γιατί προστίθεται ισοπροπυλ στη μεθυλαμίνη+μεοχ; Δεν έχω δει τη χρήση αυτού του διαλύτη σε άλλες παρόμοιες αναφορές
(Σύνδεσμος στην παραπάνω ανάρτηση)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,849
Deals
1
Επειδή χρειάζεται για την επαναδιάλυση της μεθυλαμίνης σε IPA. Είναι μια καλύτερη επιλογή σε σύγκριση με το κείμενό μου, επειδή επιτρέπει να απαλλαγούμε από το νερό και να αυξήσουμε την απόδοση.

Heligo554

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Αν υποθέσουμε ότι κατά λάθος προσθέτετε πάρα πολύ NaBH4 ταυτόχρονα και η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 30C, υπάρχει τρόπος να το σώσετε ή πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση σε κάθε περίπτωση;
Ναι, ξέρω ότι είμαι εντελώς ηλίθιος... Πρόσθεσα άλλα 300ml IPA για να αραιώσω πάλι τα πάντα και τώρα φαίνεται ότι τουλάχιστον κάτι γίνεται πάλι.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,849
Deals
1
Πρέπει να αποφύγετε τέτοιες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας cuz μειώνει σημαντικά την απόδοση. Μπορείτε να συνεχίσετε αυτή την παρτίδα. Αξίζει να πάρετε κάτι αντί για τίποτα.

Amin. M

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σας
Πώς μετατρέπεται το τελικό προϊόν σε κρύσταλλο;

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Δεν έχω παρασκευάσει με επιτυχία αμφεταμίνη. Θα ήθελα να ρωτήσω τον δάσκαλο. Γιατί δεν μπορούμε να αποστάξουμε απευθείας το προϊόν με το σημείο ζέσεως της ελεύθερης αμφεταμίνης μετά την ολοκλήρωση της αντίδρασης αναγωγής με NaBH4; Θέλω να μάθω την αρχή.

chef learner

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσετε να πάρετε την απάντηση και εγώ να βελτιώσω τις γνώσεις μου

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Δοκίμασα αυτή τη μέθοδο, η οποία λειτούργησε αρκετά καλά στην αρχή. Κάθε προσθήκη NaBh4 παρήγαγε μια ελαφρά εξώθερμη 2-4° (8-12°)Όταν τελείωσα μετά από περίπου 6 ώρες, η θερμοκρασία ανέβηκε στους 45° μέσα σε 30 λεπτά, αν και η ψύξη έγινε με -20°. Δεν γνωρίζω την απόδοση, θα αναφέρω σχετικά αργότερα. Το ερώτημά μου είναι πώς γίνεται η θερμοκρασία να ανεβαίνει τόσο ξαφνικά; Πώς μπορώ να το αποφύγω; Γίνεται δύσκολη η κλιμάκωση αν πρέπει να περιμένω 30 λεπτά κάθε φορά που προστίθεται NaBh4. Μπορώ να αλλάξω κάτι σε αυτό ή να επιστρέψω στη μεθανόλη.

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Στο στάδιο 4, Εικ. 14, 10-20 ml αιθανόλης ξεπλένονται από τη φιάλη απόσταξης.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλον διαλύτη αντί της αιθανόλης, όπως μεθανόλη ή ισοπροπανόλη;
Ή μπορώ να χρησιμοποιήσω αιθανόλη μετουσιωμένη, καθώς δεν μπορώ να βρω αιθανόλη μη μετουσιωμένη;

megurine

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Μπορώ να αναμείξω υδροξείδιο του νατρίου με υδροχλωρική μεθυλαμίνη, νερό με ισοπροπανόλη και στη συνέχεια θειικό νάτριο για να πάρω ένα ισοπροπανικό διάλυμα μεθυλαμίνης, επειδή έχω μόνο υδροχλωρική μεθυλαμίνη;
Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κυανοβοροϋδρίτη νατρίου αντί για βοροϋδρίτη νατρίου και τι πρέπει να προσέξετε, γιατί για τι μπορείτε να αγοράσετε μόνο κυανοβοροϋδρίτη νατρίου

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,849
Deals
1
Υπάρχει σεμινάριο για το πώς να παρασκευάσετε σωστά διάλυμα μεθανόλης.
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methylamine-freebase-solution-preparation.10551/

Μπορείτε, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η ουσία αυτή παράγει προυσικό οξύ κατά τη διάρκεια της αντίδρασης. Το προυσικό οξύ είναι επικίνδυνη ουσία και μπορεί να σας σκοτώσει σε περίπτωση απουσίας ΜΑΠ και καλού εξαερισμού.