Σκέφτηκα για πολύ καιρό πώς να περιγράψω σωστά και αντικειμενικά την επιχειρηματική μας συνεργασία, αλλά στη συνέχεια αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερα να κάνω λιγότερα και μόνος μου.
Κοιτάζοντας μπροστά, θα πω ότι κάθε σεντ αξίζει να οδηγείται από το χέρι από το Α έως το Ω.
Στο παρελθόν είχα χρησιμοποιήσει κάποιον άλλον για να διδάξει τη σύνθεση μεθ και ήταν ένας εφιάλτης. Απώλεια αντιδραστηρίου, χρόνος, νεύρα. Δεν είμαι χημικός, είχα μια-δυο χρόνια εμπειρία με εφεδρίνη, αλλά αυτό είναι όλο.
Όταν στράφηκα σε αυτόν, μου εξήγησε τα πάντα λεπτομερώς, απάντησε σε όλες τις ηλίθιες ερωτήσεις μου, ακόμη και σε αυτές που δεν αφορούσαν αυτή τη διαδικασία. Συμπληρώσαμε το συμβόλαιο μεσεγγύησης, περίμενε υπομονετικά και μου έδωσε χρόνο να συγκεντρώσω όλα όσα χρειαζόμουν και ξεκινήσαμε. Ήταν παρών σε κάθε βήμα, εμβαθύνοντας πάντα στο τι ακριβώς έγινε και συμβούλευε για το ποιες εναλλακτικές υπάρχουν. Ακόμη και όταν τα κάναμε θάλασσα, μας έβγαλε από το χέρι και μας εξήγησε. Αμέσως νιώθεις ότι τα έχει κάνει όλα στην πράξη και τα ξέρει, και όχι μόνο θεωρητικά. Δείχνει πόσο πιο εύκολο είναι να το κάνεις αυτό σε πραγματικές συνθήκες. Μετά από αυτό, εξακολουθούσα να απευθύνομαι σε αυτόν για συμβουλές, πάντα υποδεικνύοντας κάτι που δεν ήταν πλέον σχετικό με τη συμφωνία μας.
Συνολικά, το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Σπουδαίος τύπος και εξαιρετική εξυπηρέτηση.
Σας ευχαριστώ και πάλι.
Υ.Γ. Συγγνώμη για τα αγγλικά μου, είναι όλα μεταφραστής