Ξέρω ότι αυτό είναι ένα παλιό μήνυμα, αλλά αν κάποιος άλλος σκάσει για αμφεταμίνη, μια καλή δικαιολογία είναι το φάρμακο Bupropion, είναι διαθέσιμο ως αντικαταθλιπτικό που ονομάζεται Wellbutrin. Ακόμα πιο εύκολο να το βρεις είναι ο συνδυασμός Bupropion+Naltrexone για τη "διαχείριση της χρόνιας παχυσαρκίας" ή τη διακοπή του καπνίσματος, με την εμπορική ονομασία MySimba.
@MadHatter
Το νιτροαιθάνιο και το νιτρομεθάνιο χρησιμοποιούνται και τα δύο σε μοντέλα RC σε "νιτροκινητήρες", είναι κάτι μικρά αυτοκινητάκια ή ό,τι στο διάολο είναι αυτά που τρέχουν οι άνθρωποι, προφανώς ψάχνουν αυτή την ώθηση (προφανώς όμως καταστρέφει τον κινητήρα με την πάροδο του χρόνου;), το πραγματικό καύσιμο προφανώς χρησιμοποιείται σε μοντέλα κλίμακας 5:1 ή μεγαλύτερη. Το καλύτερο θα ήταν να βρεις ένα μέρος στο οποίο μπορείς να τρέξεις με τέτοια πράγματα και να το κάνεις χόμπι, στοιχηματίζω ότι είναι όπως με τις σφαίρες στην Ευρώπη... μπορεί να μην έχεις άδεια, αλλά αν ανήκεις σε σκοπευτικό σύλλογο δεν είναι πρόβλημα να πάρεις μια θήκη... Νιτροαιθάνιο έχω δει να αναγράφεται στην εμπορική ονομασία NIPRON ως πρόσθετο καυσίμου ΚΑΙ επίσης ως καθαριστικό κινητήρα και μέσο αφαίρεσης αλάτων.. οι περισσότερες νιτροενώσεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως διαλύτες για οποιονδήποτε περίεργο λόγο υποθέτω..
@Μεθυλαμίνη
Παραγωγή φυτοφαρμάκων. Παραγωγή διαλύτη NMP... Πολλαπλές γεωργικές χρήσεις...
Η μεθυλαμίνη από μόνη της μπορεί να είναι δύσκολη. Ανάλογα με τον διαλύτη που χρησιμοποιείτε για να διαλύσετε τη μεθυλαμίνη, λαμβάνετε μια διαφορετική ένωση, οπότε αν ήμουν στη θέση σας, τότε θα έβλεπα πώς ονομάζονται τα διαλύματα μεθυλαμίνης και στη συνέχεια για ποιο σκοπό χρησιμοποιούνται, πιθανόν να λάβετε έναν πολύ μεγαλύτερο κατάλογο με αυτόν τον τρόπο και να είστε σε θέση να διαλέξετε μια δικαιολογία από εκεί πολύ πιο εύκολα.