- Reaction score
- 9
Η ζύμωση των βενζαλδεϋδών... Ακούγεται σαν όλοι να θέλουν να το κάνουν αλλά ποτέ δεν το κάνουν. Και υπάρχουν πολλοί από εσάς που ψάχνετε για απαντήσεις όταν δεν υπάρχει κανείς ικανός να δώσει απαντήσεις στην πραγματική ζωή. Όπως με κάθε ζύμωση, όλα εξαρτώνται από το μέσο, τη ζύμη και τη θερμοκρασία. Όλα τα συστατικά που αναφέρονται είναι ζυγισμένα και αραιωμένα σε νερό για την προετοιμασία των 800 εκατοστών.
Μέσο Α Μέσο Β Μέσο Γ
ΠΕΠΤΟΝΗ 4.8g ΠΕΠΤΟΝΗ 4.8 ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΖΥΜΗΣ 4.8g
ΠΥΡΟΥΒΑΤΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ 49,3g ΣΟΥΡΚΟΖΗ 80g ΣΟΥΡΚΟΖΗ 80g
CITRIC ACID 8.4g CITRIC ACID 8.4g AMMONIUM SULPHATE 7.32g
SULPHATE MAGNESIUM 0,4g PH ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 4,5 ΓΙΑ Α & Β ΔΙΥΔΡΟΓΕΝΕΣ ΦΩΣΦΑΤΟΣ ΠΟΤΑΖΙΟΥ .8g
ΤΟ PH ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ 5,5
Μέσο Α Μέσο Β Μέσο Γ
ΠΕΠΤΟΝΗ 4.8g ΠΕΠΤΟΝΗ 4.8 ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΖΥΜΗΣ 4.8g
ΠΥΡΟΥΒΑΤΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ 49,3g ΣΟΥΡΚΟΖΗ 80g ΣΟΥΡΚΟΖΗ 80g
CITRIC ACID 8.4g CITRIC ACID 8.4g AMMONIUM SULPHATE 7.32g
SULPHATE MAGNESIUM 0,4g PH ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 4,5 ΓΙΑ Α & Β ΔΙΥΔΡΟΓΕΝΕΣ ΦΩΣΦΑΤΟΣ ΠΟΤΑΖΙΟΥ .8g
ΤΟ PH ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ 5,5
- Reaction score
- 43
Θα μπορούσατε να εξηγήσετε σε μεγαλύτερο βάθος την πλήρη διαδικασία και τα πράγματα πιο κατανοητά για ηλίθιους σαν εμένα
Μέσο Α τι είναι. Αποτελείται από
Μέσο Β ίδιο με το παραπάνω
Μέσο Γ όπως παραπάνω
και την πλήρη διαδικασία και το πόσο καιρό πρέπει να μείνει το κάθε μέσο, ποιες θερμοκρασίες και ούτω καθεξής και με απλά λόγια.
Είμαι ευγνώμων για τις γνώσεις σας και θα ήθελα πολύ να παράγω το δικό μου noreph
Μέσο Α τι είναι. Αποτελείται από
Μέσο Β ίδιο με το παραπάνω
Μέσο Γ όπως παραπάνω
και την πλήρη διαδικασία και το πόσο καιρό πρέπει να μείνει το κάθε μέσο, ποιες θερμοκρασίες και ούτω καθεξής και με απλά λόγια.
Είμαι ευγνώμων για τις γνώσεις σας και θα ήθελα πολύ να παράγω το δικό μου noreph
↑View previous replies…
- By azides
Στο μυαλό μου,ενώ οι άνθρωποι μπορεί να το έκαναν στο παρελθόν, σίγουρα ελπίζω ότι οι άνθρωποι ήξεραν τι κάνουν. Ή το διαβάζω λάθος και δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούμε... όπως και να έχει, ο απρόσεκτος ερευνητής δεν θα έπρεπε καν να δουλεύει με αζίδιο του κυανογόνου, ή βρωμιούχο κυανογόνο ή κάτι παρόμοιο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα κάνουν οι ανόητοι. Η ένωση έχει περίπου εκατό αναφορές στη βιβλιογραφία, ένα μεγάλο ποσοστό των οποίων είναι θεωρητικές και υπολογιστικές. Οι περισσότερες άλλες είναι φυσικοχημικές, μελετώντας τη διάσπαση και τις αντιδραστικές ιδιότητές της. Πέφτεις σε μερικές εργασίες που τη χρησιμοποιούν πραγματικά ως αντιδραστήριο στη σύνθεση, αλλά πιστεύω ότι αυτές μετριούνται στα δάχτυλα, πράγμα που είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθείς γιατί είναι ακόμα όλες προσκολλημένες.
https://www.science.org/content/blog-post/things-i-won-t-work-cyanogen-azide
Φαντάζομαι ότι κάποιος ναυαγός λιγότερο δεν αποφεύγει το νερό και τα ισχυρά οξέα που μπορούν να οδηγήσουν στο σχηματισμό υδραζικού οξέος, το οποίο είναι εξαιρετικά τοξικό, πτητικό και εκρηκτικό. Αλλά ξέρετε ότι απλά σκέφτομαι δυνατά...
https://www.science.org/content/blog-post/things-i-won-t-work-cyanogen-azide
Φαντάζομαι ότι κάποιος ναυαγός λιγότερο δεν αποφεύγει το νερό και τα ισχυρά οξέα που μπορούν να οδηγήσουν στο σχηματισμό υδραζικού οξέος, το οποίο είναι εξαιρετικά τοξικό, πτητικό και εκρηκτικό. Αλλά ξέρετε ότι απλά σκέφτομαι δυνατά...