Γεια σας
@sadow τι θεωρείτε υψηλή αμοιβή;
Έχω σχεδόν εγκαταλείψει την κατάθεση και ανάληψη FIAT χωρίς να στείλω μια φωτογραφία της μάνας μου που με γεννάει ή να παραδώσω ένα τεράστιο ποσοστό σε τέλη... είναι τόσο γαμημένα γελοίο. Αλλά! Εσείς οι άθλιοι, άπιστοι και μη συνεργάσιμοι πολίτες, θα πρέπει να είστε ευγνώμονες, γιατί έτσι μπορούμε να σας προστατεύσουμε, όχι να σας εντοπίσουμε
Δεν ξέρω ποιος είναι ο στόχος σας, αλλά στην περίπτωσή μου ψάχνω απλώς να κρύψω συναλλαγές, όχι να ξεπλύνω. Για το ξέπλυμα, δείτε τη μέθοδο
@KokosDreams /
@BevItUp που βρίσκεται εδώ
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...s/how-to-launder-your-money-in-2-clicks.7823/
Αφού εξέτασα πολλαπλές μεθόδους, κατέληξα σε αυτή:
Χρησιμοποιώ την εφαρμογή Cash App ως τη δική μου ράμπα εισόδου και εξόδου. Έκανα πλήρη KYC, αλλά είναι το μόνο μέρος που το έκανα αυτό. Ο
@Gordon Ramsay, ή κάποιος άλλος, μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει σε αυτό.
- Χρησιμοποιήστε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για να βάλετε χρήματα. Προσφέρουν επίσης τραπεζικά εμβάσματα, και (Πραγματικά ωραίες) καταθέσεις μετρητών σε εμπορικές τοποθεσίες.
- Χρησιμοποιώ την κατάθεση για να αγοράσω Bitcoin στο δίκτυο Lightning (χρέωση ~$1,50)
- Στέλνω στο πορτοφόλι Guarda defi (η χρέωση είναι μερικά λεπτά στο δίκτυο Lightning)
- Ανταλλαγή με Monero. (Η αμοιβή ποικίλλει και δεν καταλαβαίνω πώς την υπολογίζουν, αλλά την τελευταία φορά πλήρωσα 2,64 δολάρια)
- Το Guarda διαχειρίζεται αυτόματα την ανταλλαγή P2P στο παρασκήνιο, αλλά μερικές φορές χρειάζεται πολύς χρόνος
- Αποστολή σε ξεχωριστό πορτοφόλι Monero (Η χρέωση είναι μερικά σεντς, η τελευταία μου χρέωση ήταν λιγότερο από ένα σεντς)
- Τώρα μπορώ να κάνω ό,τι θέλω
Βασικά, με λιγότερα από 5,00 δολάρια μπορώ να αγοράζω εύκολα Monero χρησιμοποιώντας μια χρεωστική κάρτα. Θεωρητικά, η μόνη διαθέσιμη πληροφορία είναι ότι αγόρασα BTC στο Cash App, το έστειλα σε μια άλλη διεύθυνση και στη συνέχεια σε μια άλλη. Εκεί σταματούν τα ίχνη.
Μπόρεσα επίσης να σχεδιάσω τη δική μου γαμημένη χρεωστική κάρτα Cash App από μέταλλο.
Επίσης, αντί να αφήνω απλώς τα χρήματά μου σε μετρητά, μαζεύω μερικά δολάρια εδώ και εκεί ανταλλάσσοντας BTC με τις καταθέσεις μου στο Cash App.
Αν κάποιος έχει έναν καλύτερο τρόπο να μου το πει.