Προσφέρατε ως επιλογή τη "συνεχή προμήθεια", αλλά (και μπορεί να είμαι απλώς εγώ ιδιότροπος όσον αφορά τη χρησιμοποιούμενη διατύπωση) η καταλληλότερη διατύπωση θα έπρεπε να είναι "συνεπής προμήθεια", καθώς υποδηλώνει ομοιόμορφη διαθεσιμότητα και ποιότητα.
Όσον αφορά το "άλλα", θεωρώ ότι, εφόσον παραμένει εντός των νομικών ορίων, θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εποπτεία τόσο των προμηθευτών όσο και των πελατών. Το θέμα αυτό θίχτηκε από πολλούς άλλους ερωτηθέντες. Οι παραπομπές/κάποιος που εγγυάται είναι καλός, αλλά ένας χαρακτηρισμός βίντεο (π.χ.: όνομα χρήστη & η ημερομηνία γραμμένη μαζί με μια φράση που ζητείται από έναν διαχειριστή που εμφανίζεται σε ένα βίντεο κλιπ του αιτούντος που χρησιμοποιεί το/τα φάρμακο/α της επιλογής του/της. Από την πλευρά των προμηθευτών, πολιτική μηδενικής ανοχής για ψευδείς/ανακριβείς περιγραφές προϊόντων. Περαιτέρω, αν και αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον συγκεκριμένο προμηθευτή, ένα μέσο με το οποίο θα μπορούν να παραγγέλλονται ορισμένα είδη σε μεγάλες ποσότητες, αντί για πολλαπλασιαστές μικρών ποσοτήτων.
Ένα άλλο "άλλο" για μένα είναι η συμπερίληψη πρόσθετων ελεγμένων προμηθευτών που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ, ιδανικά με τη δυνατότητα περιφερειακής εκπροσώπησης. Επιπλέον, θα ήθελα να δω τα τρέχοντα αποτελέσματα εργαστηριακών δοκιμών (GCMS) για τα προϊόντα που προσφέρονται από οποιονδήποτε προμηθευτή.
Τέλος, και πιθανότατα αυτό έχει ήδη αναρτηθεί κάπου, αν και δεν το έχω εντοπίσει ακόμα, μια λίστα με τις απαιτήσεις που πρέπει να πληροί ένας χρήστης προκειμένου να εξεταστεί για την άδεια να γίνει πωλητής.
Το τελευταίο πράγμα που θα πω είναι μια γνώμη και είναι η εξής: Σέβομαι απεριόριστα αυτόν τον ιστότοπο και τις αρχές πάνω στις οποίες ιδρύθηκε. Θα μπορούσαν κάποια απλά πράγματα να βελτιωθούν για να βελτιωθεί η εμπειρία του πελάτη; Σίγουρα. Απλά η συμπερίληψη ενός τρίτου μέρους που κρατάει την πληρωμή της συναλλαγής σε εγγύηση μέχρι την παραλαβή και την ικανοποίηση από τα παραδοθέντα υλικά είναι εξαιρετική. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά! Συνεχίστε να προσπαθείτε να βελτιώνετε και να ενδυναμώνετε την πελατεία να επηρεάζει θετικές αλλαγές. Αυτό που κάνετε είναι εντυπωσιακό και είμαι ενθουσιασμένος να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον!