I
Nõus, looduslik varieerumine on võimalik, kuid ma ei ole näinud piisavalt valget või kollast, et kujundada kindlat arvamust, ja ma ei ole võõras, et mida Dragonrevolt väidab. Ma ei saa aru asjadest, mida müüjad ütlevad, võib-olla ta ( te) aitab teisi nagu aru saada. Mulle on pakutud "uut" kollast adb-b, väidetavalt tugevamat lõpptoodangut. Ma tunnen, et mul on lubatud küsida, mis on see erinev uus lõpptoode, kuid see on väidetavalt tugevam, kuigi sama, lõpptoode. Ma nõuan mingit selgitust, võib-olla optiline, kiraalne mis tahes vormis isomeer, välistatud hüpoteesi, et see oleks 5Br derivaat, kuid nad kinnitavad, et see on väga sama, nii et midagi kummituslikku on tõesti lükatud, kui me ei aktsepteeri, et üks on vähem puhas kui teine, või võib-olla teine on puhtam kui vähem puhas. Või ei ole see hoopis vastupidi? Kui esitatakse rikkalike tõendite puudumine, olen sunnitud tunnistama end süüdi teise astme totaalses segaduses. Sarnased kergemeelsed kõned uuest, paremast pmk etüülglütsidaatpulbrist (mitte vahajas/õlisest) tekitavad kahtlusi ja muutuvad peagi huvipakkuvaks ja võib-olla kahtlustatavaks või kaasosaliseks, kuid see ei ole ametlik. Sama cas & erinev külmumispunkt? See nõuab selgitust. Võib ainult järeldada, et kas võltsaineid ei ole nüüd lisatud või on lisandid nüüd piisavalt eemaldatud. Põhjendamatud väited ja mõistlikust seletusest kaugemale ulatuvad tõendid nõrgestavad uurimist ja ilma edasiste juhtnöörideta muutus juhtum külmaks. Dragonrevolt, kuidas sa seletad vastutustundlikult erinevust kollase ja valge adb-b või adb-b-ga seotud ainete või selles arutelus jutustatud sündmuste vahel? Kindlasti on keegi teie ettevõttest huvitatud, kui te näitate, et pakute rohkem kui meeldejäävaid, kuid tühje sõnu. Ja ma ei ütle, et peale värvi on vahe või ei ole. Ma oleksin tõsiselt ja positiivselt üllatunud, kui korralik, üksikasjalik ja metoodiliselt põhjendatud selgitus valgust tooks.