- Solutions
- 2
- Reaction score
- 599
Oleksin huvitatud ka aruande kuulamisest
- Reaction score
- 75
Ootan vaid kloroatsetüülkloriidi saabumist ja mul on kõik vajalik olemas. Ma kirjutan selle kohta väikese aruande, ma otsin seda x100-ga üles skaalata, nii et ma mängin sellega ka pärast väikesemahulist sünteesi. Mul on juurdepääs rikkalikule kogusele 2-Amino-5-klorobensofenooni ja olen valmis jagama , samuti võib-olla teha selle sünteesi kohta video.
Ma usun, et see on väga oluline, et inimesed õpiksid, ehk kuna alprozolaami on nii odav teha, siis see tooks kaasa vähem fentanüüliga varustatud Xanaxi baarid. Võib ainult loota. Oluline on märkida, et peamine lähteaine, 2-Amino-5-klorobensofenoon, EI ole plaaniline lähteaine!!!
@madmoney69
@Hedgie
Ma usun, et see on väga oluline, et inimesed õpiksid, ehk kuna alprozolaami on nii odav teha, siis see tooks kaasa vähem fentanüüliga varustatud Xanaxi baarid. Võib ainult loota. Oluline on märkida, et peamine lähteaine, 2-Amino-5-klorobensofenoon, EI ole plaaniline lähteaine!!!
@madmoney69
@Hedgie
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
On olemas "planeeritud" ja siis on olemas "vaadatud". Pikk, pikk nimekiri jälgitavatest kemikaalidest. Isegi atsetoon ja 40% vesinikperoksiid on jälgitavad (sõltuvalt osaliselt ostu mahust). Jälgitakse peaaegu kõike veevaba kemikaali. "Miks on nii ja naa vaja 4 liitrit veevaba hüdrasiini oma *korterisse saata?" Nad ei küpseta küpsiseid; see on kindel...