Tere, suurepärane kirjutis!
Nii manny respect u poisid tuua see üles / võtta aega, et jagada meiega!
Aga 1 asi vaevab mind.
See foorum õpetas mulle, et Amfetamiin peaks olema valge, muud värvid on (vigased) sünteesiga seotud,eelkasutajate/ mürkide jäägid...
Ma tean, et selle tavaline on kerge värvimuutus lõpptootes, aga sinu lõpptoode on lihtsalt täiega kollase/oranži värvi ?
Mis asi see on ?
Nii manny respect u poisid tuua see üles / võtta aega, et jagada meiega!
Aga 1 asi vaevab mind.
See foorum õpetas mulle, et Amfetamiin peaks olema valge, muud värvid on (vigased) sünteesiga seotud,eelkasutajate/ mürkide jäägid...
Ma tean, et selle tavaline on kerge värvimuutus lõpptootes, aga sinu lõpptoode on lihtsalt täiega kollase/oranži värvi ?
Mis asi see on ?
GhostChemist
Expert
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 224
Tere, alterego!
Jep, et asjaolu, et puhas Amfetamiin on valge värvi.
Amfetamiini kollane värvus tuleneb konkreetselt selle oksüdeerumisest.
Näiteks lahusti aurustumisel selle keemise ajal ja säilitamise ajal õhuga kokkupuutel.
Lisaks sellele võib kollase värvi põhjustada rauasoolade ja naatriumsulfaadi lisandid.
Tulevaste uuringute käigus uurime seda täiendavalt ja avaldame uued uurimisandmed.
Jep, et asjaolu, et puhas Amfetamiin on valge värvi.
Amfetamiini kollane värvus tuleneb konkreetselt selle oksüdeerumisest.
Näiteks lahusti aurustumisel selle keemise ajal ja säilitamise ajal õhuga kokkupuutel.
Lisaks sellele võib kollase värvi põhjustada rauasoolade ja naatriumsulfaadi lisandid.
Tulevaste uuringute käigus uurime seda täiendavalt ja avaldame uued uurimisandmed.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
- By waltjr5858
-
23 May
Kas mainitud video on redutseerimine naatriumborohüdriidiga? Mul on selle sünteesi puhul tohutu probleem.... kas te saate aidata? Mul on üks kord õnnestunud ja kõik ülejäänud on ebaõnnestunud. Ma olen seda piisavalt kordi teinud, kus ma oskan kindlasti üksikasjalikult vastata, mida ma teen, nii et te saaksite ilmselt üsna kiiresti aidata... aitäh...