- Reaction score
- 2
Minu idee:
1. Lahustage oma ravim kuivas metanooli(või sarnase lahusti) koguses, mis on võrdne 5% või vähem teie kandesubstraadi kaaluga.
2. Levitage oma substraat tasaseks ja kandke lahus ühtlaselt tilguti, süstla või pihustuspudeliga(kui seda saab ohutult teha).
3. Segage oma ainet lusikaga ja kuivatage toatemperatuuril aeg-ajalt segades.
4. Kui kuivanud, segage oma kraam mördi ja püstoli või blenderiga, see ei tohiks olla üle poole täis, ärge tehke seda suuremate partiidena.
Valmis. mis on teie arvamus?
1. Lahustage oma ravim kuivas metanooli(või sarnase lahusti) koguses, mis on võrdne 5% või vähem teie kandesubstraadi kaaluga.
2. Levitage oma substraat tasaseks ja kandke lahus ühtlaselt tilguti, süstla või pihustuspudeliga(kui seda saab ohutult teha).
3. Segage oma ainet lusikaga ja kuivatage toatemperatuuril aeg-ajalt segades.
4. Kui kuivanud, segage oma kraam mördi ja püstoli või blenderiga, see ei tohiks olla üle poole täis, ärge tehke seda suuremate partiidena.
Valmis. mis on teie arvamus?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
Kas nii lõigatakse 100 % alprasolaami nii, et iga pill saab ühtlase koguse ma tahan anda 2/3 mg pilli kohta, kas te saate mulle öelda täpsed sammud ja vajalikud seadmed ning kas see töötab xtc/alprazolam/fentanal...... puhul, palun andke veel 1 kord üksikasjalikud sammud.
#harm reduction
#harm reduction
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
Tegin sarnase juhendiga: lahustatud nitaseeni koos manitooliga lahustis, segatud väga hästi ja pandud +60C ahju aurustuma, kuid i ei aurustu, pärast 24h ahjus olemist muutub see kaheks kihiks - oranž vedelik üleval ja pulbrid allosas. Mida peaks selle kihiga tegema? lihtsalt voolikuga välja pumbata? miks see ei aurustu?