- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 37
Üks üsna oluline asi Tšehhi pervitiini kohta, milles kasutatakse tolueeni. Tšehhi tänavatel saad 90% ulatuses märga kraami, mis sisaldab tolueeni. See teeb "kiire kuumuse" efekti pealekandmisel. Kristallilise metamfetamiini killudega tunned "pigistamist" HCL-i tõttu. Tšehhi pervitiin sisaldab ka palju tasakaalustamata jääke (siinsed tootjad ei hooli puhtusest) .. näiteks joodi ja mõnikord akuakudest pärit hapet. (See võib kahjustada elu!)
+On ka tavaline, et leidsid "ülekuumenenud pruuni paska", mis võib sind pikalt üleval hoida...
Tšehhi pervitin ei ole puhtusest, kuid igatahes võite tunda piisavalt speedy kui 90% + met.
Puhas met on sujuv. Pervitin on nagu liivapaberiga terav.
Ma olen võtnud palju erinevaid metasid. Tšehhi shit on hullumeelsem ja ka palju ohtlikum.
Tšehhi narkomaanid tavaliselt ei taha puhtaid kristalle, sest nad ei tunne end fetiilsena.
Mul just nüüd on Crystal Hollandist, kambad ei ole piisavalt...
+On ka tavaline, et leidsid "ülekuumenenud pruuni paska", mis võib sind pikalt üleval hoida...
Tšehhi pervitin ei ole puhtusest, kuid igatahes võite tunda piisavalt speedy kui 90% + met.
Puhas met on sujuv. Pervitin on nagu liivapaberiga terav.
Ma olen võtnud palju erinevaid metasid. Tšehhi shit on hullumeelsem ja ka palju ohtlikum.
Tšehhi narkomaanid tavaliselt ei taha puhtaid kristalle, sest nad ei tunne end fetiilsena.
Mul just nüüd on Crystal Hollandist, kambad ei ole piisavalt...
- Reaction score
- 3
Ka pervitin on Wehrmachti poolt kasutatava metamfetamiini nimeline kaubamärk
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 37