Safrool ei ole tegelikult taim. See on orgaaniline ühend, mida leidub arvukates taimedes erinevas koguses. Safrooli ekstraheerimiseks kasutatav täpne meetod sõltub allikast.
USAs kasvab sassafraspuu (Sassafras albidum) looduslikult umbes Texase keskelt kuni idarannikuni. Sassafras-õli ekstraheeritakse juurte koorest aurudestillatsiooniga ja õli sisaldab umbes 75-85% safrooli. Lugesin ka, et Sassafras'i juurest pärineb juuretise maitse. Nimi "ROOT beer" on nüüd palju mõistlikum!
Paljud erinevad taimed sisaldavad safrooli, sealhulgas muskaatpähkel ja must pipar, kuid mitte paljud sisaldavad piisavalt, et see oleks oluline. Allikataimed, mida minu arvates kõige sagedamini kasutatakse, on järgmised:
- Cinnamomum Burmannii on pärit Hiinast ja selle saagikus on umbes 95% safrooli.
- Ocotea odorifera on pärit Brasiiliast ja annab umbes 90% safrooli.
- Sassafras albidum on pärit USAst ja annab umbes 85%.
Sõltuvalt sellest, mida sa üritad saavutada, ei pruugi taimede kasvatamine ja õli saamiseks pressimine olla parim viis. See on palju tööd millegi eest, mida saab osta internetist. Ma olen kuulnud, et inimesed ütlevad, et Sassafras-õli on raske leida, kuid seal, kus ma elan, on see kergesti kättesaadav kauplustes, sealhulgas Walmartis. Samuti olen näinud seda müügil Amazonis, Ebays ja Etsy's.
Ma ei ole keemik, mul on raskusi oma Kool-Aidi magustamisega, aga ma olen näinud vähemalt paari viisi, kuidas muuta see äsja omandatud Sassafras õli mõneks kuulsusrikkaks Safrooliks .
Meetod, mis tundus mulle kõige lihtsam, tuli Hive'i arhiivist. Nende lähenemisviis oli, et enne Safrooli ekstraheerimise katsetamist tuleb Sassafras-õlist eemaldada lisandid. Pärast Sassafras-õli "pesemist", täpne ekstraheerimisprotsess sõltub sellest, kellelt te küsite, kuid põhimõtteliselt panete õli sügavkülma ja seejärel eemaldate Safrooli kristallid, kui need ilmuvad.
William Dampier kirjutas üles kogu protsessi MDMA valmistamiseks Sassafras-õlist lähtudes ja tema lähenemisviis oli Sassafras-õli destilleerimine. Üksikasjalik kirjeldus on siin:
Foorumid>Sünteesi tehnoloogiad ja analüüs>Amfetamiinid (fenüületüülamiinid)>Täielik MDMA süntees Sassafras-õlist Al/Hg-ga.