Igaüks siin on sitt, kes seda sünteesib. Maailmas, kus me elame, on kurja ja me ei tohiks hinnata inimesi, kes seda kasutavad, ega ka inimesi, kes seda valmistavad. Ärge unustage, et ainus põhjus, miks suured kuritegelikud rühmitused saavad seda ühendit kunagi müüa, on see, et lollakad reeglid, mida me järgime, tegid selle üldse võimalikuks. Fentanüülil on meditsiiniline kasutus ja kui seda õigesti välja kirjutada ja kasutada, võib see inimesi aidata. Me ei vihka ravimifirmasid selle valmistamise eest, miks peaksime siis vihkama salajasi keemikuid selle eest, et nad teevad sama asja.
Ma ei kasuta fentanüüli, kuid ma ei mõista hukka inimesi, kes seda kasutavad või valmistavad. See ei erine teistest uimastitest, mida enamik inimesi kasutab. Muidugi tapab see sind kiiremini, aga see ei ole vabandus teiste narkootikumide kasutamiseks. Inimesed ütlevad alati: "Jah, ma kasutan amfetamiini, aga ma ei kasutaks kunagi midagi sellist nagu LSD või fentanüül. Need on tõeline kurjus." Ära ole loll, lõpeta oma harjumuse vabandamine. Lõpetage see, mida te teete, millegi muu tõttu vastuvõetavaks tegemine. Aktsepteeri, et see, mida sa teed, on sinu valik, nagu see on ka inimeste puhul, kes kasutavad või valmistavad fentanüüli.