Tervitused - ma olen isehakanud mitteametlik resident SnB assistent.
Ma ei tea, kas te olete oma SnB uuringutes liiga palju otsinud, sest mingil hetkel oleksite pidanud minuga kokku puutuma ja minuni jõudma ;]
See on üsna ainus reaktsioon, mida ma olen juba mitu kuud teinud. Palju õnnestumisi, veel rohkem ebaõnnestumisi - ma teen iga kord midagi muud, püüdes protseduuri optimeerida. Ma võin aidata teile öelda, kuidas saada see õigele teele ja saavutada edukas vähendamine. Asjad, mida kaaluda, meeles pidada, otsida ja vaadata kuradi välja. Arvestades selle konkreetse ülesande autonoomset ja kunstilist olemust, on see üllatavalt temperamentne ja raske läbi viia, kui teil ei ole õigeid teadmisi / arusaamist - hoolimata improvisatsioonilisest vabadusest ja asendusvõimest on ikka veel palju asju, mis ei tööta ja veelgi rohkem läheb valesti.
Heade tingimuste/varude korral on seda üsna lihtne teostada, kui sa tead, mida sa teed. Samuti ei ole see pooleldi nii ohtlik, kui kõik väidavad. Ära kurat küll mugavalt mugandu! On üks mees, kes ütleb, et ta teeb seda oma magamistoas bokserites jne - ma ei tea sellest... aga ma olen üsna lähedal sellele enesekindluse tasemele. Sa võid seda teha kõikjal, kus sa saad seda ohutult välja lasta. Olles öelnud, et isikukaitsevahendid ei ole vajalikud, kuid ärge olge idioot nagu mina. Küll aga aitab kinnaste olemasolu - eriti kui sa töötad elukutseliselt kätega, siis põhimõtteliselt kõik satub lõikehaavadesse/haavadesse ja põleb põrgulikult - mõnikord ei jõua sa piisavalt kiiresti valamu juurde ja alati ei aita ka käte pesemine. Tunne oma happeid ja aluseid ja nende neutraliseerimist ning pea neid põhimõtteliselt käeulatuses.
Ma ei taha surnud hobust lüüa, seega ei hakka ma midagi varem postitatud asja kordama. Küll aga olen varem öelnud, et on olemas bb kasutaja Douda postitus, mis teeb sellele algsele retseptile head õigust. Teine PDF teise bb kasutaja poolt, mida "Flatline ei kirjutanud" - see aitas mul tõesti välja mõelda / lahendada probleeme. Seal on ka video või kaks SnBs - õiguskaitse kontrollitud kokk 2 liitri pudelis. Samuti Hamiltons Pharma.. - "kuidas mitte valmistada metat" - ma kirjutasin oma SnB eduloo omamoodi võtmeks, mis koondab kõik need allikad kokku ja muudab need praktiliseks mõtteks. See ei olnud mõeldud iseseisva retseptina/juhendina. Ma mõistsin kõik välja teise koki, mis ma soovitasin, kui täielik noob ilma keemiakoolituse/kogemuseta peale "chem for dummies" skimming umbes 15 aastat tagasi, nii et ärge andke alla - see ei ole raske. Ma lihtsalt tõesti õppisin ja pöörasin tähelepanu ja olin kindlalt otsustanud seda teha. Loomulikult ei mängi kõik sama kaardiga. Lihtsalt pidage meeles, et kui te tegelete efedriiniga / pseudoga, on selle muutmine metaks peaaegu eranditult "ühe sammu vähendamine", kui SnB Li / Al või RP / I2 keeduga - tulemus on sama. Tulevikus kaldun ma siiski RP / I2 meetodi poole, sest kogu protsessi on lihtsam kontrollida.
Ma soovitan seda palju: See reaktsioon varieerub tugevalt sõltuvalt: Kasutatud pillid, kuidas/kuidas neid puhastati.
Kuidas kõik RV-le lisati (järjekord jne).
RV haldamine reaktsiooni ajal (eriti alguses) ((proovige jätta see rahule!))
Lahustid? Eeter/aromaatiline/alifaatiline või segu ? Hoolsus puhastamisel/kuivatamisel - pesemine veega/soolalahusega ja kuivatamine Mg2SO4-ga.
enne teatud etappide ajal ja pärast neid.
Soovitatav on kasutada täiendavalt NaOH-d. 1/4 AA Li ribast karbi kohta on stöhhiomeetriliselt rohkem kui piisav, et meie pseudo metaks redutseerida - mulle meeldib lisada natuke rohkem Li umbes 3/4 või terve AA patarei ribast, et kompenseerida võimalikke kadusid või äkki kui reaktsiooniaeg ei olnud piisav.
Ma kasutan 1,5L pudelit - ma ei pea seda ventileerima ega avama enne, kui see on lõppenud.
Kui soovite garanteeritud edu, leidke midagi, mis töötab, ja jääge selle juurde täpselt! Olen püüdnud optimeerida ja uuendada, nii et olen teinud palju vigu ja rikkunud palju partiisid, mängides erinevate koostisosade / kogustega ja püüdes jätta teatud etapid vahele jne.
Minu nõuanne? Võtke aega ja tehke kõike õigesti ja korralikult. Kristalliseerige oma pseudo FFS ümber, teate, mida ma mõtlen? Tehke kõigele ekstra miili ja tehke see harjumuseks. Teie oskused ja toode ei kannata, ma luban! Ma ei tea, mida sa täpselt valesti teed, nii et ma ei oska midagi soovitada, mis puudutab sinu meetodeid/koostisosasid, kõik tundub hea.
Ma tean, et see on reaktsiooni peenemad punktid, mida te ei suuda seedida, kui soovite, võite mind DM-i ja me saame selle välja selgitada.