- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,095
- Deals
- 1
Teie külmapakendid, mida nad ütlevad koostisainete kohta? Ma otsisin pikalt ja põhjalikult ja ei leidnud ammooniumnitraadi külmapakendit. Nad ei ole neid enam kui kümme aastat teinud. Kui neil on kirjas kaltsiumammooniumnitraat või karbamiid, siis need ei tööta. Vahetage see ammooniumsulfaadi või mis tahes ammonium-Luisi happe vastu.
- Reaction score
- 1
oma protsessis teen järgmist (kui teid huvitab, kui mitte, siis vabandan ebavajaliku teabe pärast)
-mõõdistan coleman kütuse (kõik see on üles kirjutatud btw, ja mul ei ole seda praegu käepärast, et olla 100% täpne, kuid mul on täpsed mõõtmised üles kirjutatud)
-panen selle soda stream pudelisse
-mõõtke ammoonium, pange see soda stream pudelisse
-riieta patareid, pane eraldi mahutisse coleman kütuse säilitamiseks.
-Võta segatud pseduo, pane soda stream'i pudelisse.
-mõõtke leelist, pange soda stream'ile.
-võtke liitium, sisestage soda stream'ile.
-käivitage reaktsioon tillukese tillukese tillukese veekoguse abil ja korkige kohe.
-vurruta, mitte loksuta, kuni segu hakkab kõvasti veerema
-Oota võimalikult kaua enne röögatamist
-värisema kuradi moodi, röögata, korrata, jätkata, kuni kogu liitium muutub pronksjaks
-filtreeri läbi vatipallide ja mitme kohvifiltri uude anumasse.
-gaasistage vedela tule ja soolaga läbi torude, kuni see "lundab".
-filtreeri valge kraam ja kuivata
-lõpptulemus on kasutuskõlbmatu prügi. kas see kõik on ammooniumi tõttu? kas ma võiksin selle prügipulbri võtta ja panna uude keedusesse ja see siis toimiks? või on see kasutu ja tuleb välja visata?
-mõõdistan coleman kütuse (kõik see on üles kirjutatud btw, ja mul ei ole seda praegu käepärast, et olla 100% täpne, kuid mul on täpsed mõõtmised üles kirjutatud)
-panen selle soda stream pudelisse
-mõõtke ammoonium, pange see soda stream pudelisse
-riieta patareid, pane eraldi mahutisse coleman kütuse säilitamiseks.
-Võta segatud pseduo, pane soda stream'i pudelisse.
-mõõtke leelist, pange soda stream'ile.
-võtke liitium, sisestage soda stream'ile.
-käivitage reaktsioon tillukese tillukese tillukese veekoguse abil ja korkige kohe.
-vurruta, mitte loksuta, kuni segu hakkab kõvasti veerema
-Oota võimalikult kaua enne röögatamist
-värisema kuradi moodi, röögata, korrata, jätkata, kuni kogu liitium muutub pronksjaks
-filtreeri läbi vatipallide ja mitme kohvifiltri uude anumasse.
-gaasistage vedela tule ja soolaga läbi torude, kuni see "lundab".
-filtreeri valge kraam ja kuivata
-lõpptulemus on kasutuskõlbmatu prügi. kas see kõik on ammooniumi tõttu? kas ma võiksin selle prügipulbri võtta ja panna uude keedusesse ja see siis toimiks? või on see kasutu ja tuleb välja visata?
- Reaction score
- 1
- By SauceySockss
Mul on olnud katastroof streik üsna mitu korda koos sooda voolud aga. väikesed kummist tihendid kaaned, ive oli minu sõna otseses mõttes rebeneda või osaliselt lahustunud, ja kui kogu rõhk vabaneb korraga, vulkaan purskab. Kõik peale ühe korra olen väga tähelepanelik ja mul on varukork lähedal, kus ma saan katastroofi ära hoida. üks kord pritsis see mulle kütust ja kogu mu garaažile. Õnneks ei otsustanud midagi süttida või vihastuda, muidu oleksin olnud super krõbe.