Sain Glitchy'lt 2 grammi 4-MMC-d. Suur tänu, see oli tõesti lahe, et sa seda tegid.
Laevanduse läbivaatamine:
Pakett oli Saksamaalt USA-sse USPS-i kaudu, mida ma ei teadnud enne, kui sain jälgimisnumbri.
See on minu jaoks seekord okei, sest see on väike kogus ja isegi saatmine oli selle proovi jaoks tasuta (veel kord tänan).
Impordi/ekspordi puhul on minu arvates oluline, et klient teaks, kust see tuleb, sest importimisel toimub võimalik ja statistiliselt tõenäoline läbiotsimine.
USA-st USA-sse USPS-iga annab väärtusliku turvalisuse kihi, sest kui "nad" tahavad teie USPS-iga saadetud pakki läbi otsida, siis nad teevad seda ja kiiresti!
See lihtsalt muudab mind vähem paranoiliseks konfiskeerimise suhtes, kui USA-st USA-sse. Kas see on mõistlik?
See on väga mõistlik. Ma lihtsalt kirjutan just praegu peast ära laevanduse põhitõdesid, et teadmised jõuaksid kasutajateni.
Tagasi teemasse!
Pakendi läbivaatamine:
Tavaliselt ma ei jagaks seda teavet niimoodi välja.
See oli kolmandikuks volditud paberitükk koos väikese suletud mylar-kotiga, mille kaudu ma võisin lõhnastada marineeritud 4-MMC-d enne, kui ma selle isegi paberist välja sain. Meenutas mulle 2009. aastat, kuid toll on sellest ajast alates kaugele jõudnud. Nii et see oli murettekitav.
Toode: