Kuidas müüjad teie saiti kasutavad?

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Kas nad siis maksaksid mulle ja ma teeksin nende eest postituse?

Kas ma panen neid maksma, et neil oleks minu veebisaidil konto? või lasen ma neil tasuta konto omada ja võtan neilt siis väikese tasu, kui keegi neilt ostab?

Kas ma teeksin selle ühekordse tasu või kuutasu ( konto ostmise eest )

Ma tean, et see on ilmselt kõik põhiteadmised, kuid ma ei ole seda kunagi varem teinud.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Igal ettevõttel on oma probleemid ja kui teil on lahendus mõnele neist, siis muutute nõutuks.
Ravimikaubanduses on probleeme:
- Sünteesitehnika
- Reaktiivide hankimine
- Jaotamine.

Me oleme pühendunud kõigi kolme probleemi lahendamisele, peagi suudame need probleemid peaaegu viivitamatult lahendada.
Kui teie eesmärk on lihtsalt raha teenida ja te kopeerite teiste inimeste mudeleid, siis kipuvad teie eduvõimalused olema minimaalsed.

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Vastasin teile õigesti. Ma saan aru, mida teie küsimused puudutavad, te soovite alustada online narkootikumide äri, et teenida raha. Teie soov seda teha on motiveeritud ainult sellest, et narkokaubandus on iseenesest kasumlik. See on ekslik arusaam. Nagu üks meie kasutajatest ütles, on see kallis hobi.
Soovitan teil teha jõupingutusi, et õppida ise põhitõdesid, siis saate aru, mida ma eespool toodud postituses mõtlesin.

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
minu küsimused olid lihtsalt selle kohta, kuidas ma peaksin laskma müüjatel kasutada oma saiti ja mis oleks parim võimalus raha saamiseks, ei tahtnud seda kõlama panna, nagu oleks im ainult raha huvitatud, võin sellest palju õppida, kui ma seda õigesti teen.

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
@GrumpyPenis ta vastas teie küsimusele jah.
Kategooria "Distribution" on umbes kaubelda oma toote, ja me ei saa anda teile kaarti või midagi, peate õppima ja tegema seda oma, inimesed ei näita oma protsessi foorumis, ma mõtlen, et originaal ja turvaline variant.

Sa allways saab kasutada usaldusväärseid turge ja luua konto, btw, ma soovitan seda niikuinii testina teha ja lugeda meeskondi.
goodlucky