IN LOKI võite usaldada minu sõber...
Ma ei postitaks seda, kui ma ei teaks seda kindlalt... kahjuks ei ole enamikul Hiina tarnijatel enamasti isegi toodet käepärast ja nad on lihtsalt keemiaettevõtte fassaadiks, mis kaob, kui sa hätta jääd, lõppude lõpuks ei saa sa isegi kindel olla, kas nimi, mille nad sulle annavad, on faktiline, sa võid rääkida "mitme" inimesega, kui kõik, mida sa tegelikult teed, on abipunkti sõnumi saatmine ...
Ma ei püüa levitada negatiivseid tundeid meie Hiina partnerite kohta, ma lihtsalt ütlen, et te peaksite neile võimaldama sama palju usaldust ja ausust, mida nad teile pakuvad, mis on null. Nad on täiesti teises maailmas, kus nad tegutsevad, kui teid tabatakse, siis olete ise omaette. Nende varjatus ei ole isegi mitte ligilähedane keskmise taseme tumedate turgude müüjatele ja nad tegutsevad WHATSAPPi kaudu, nii et see peaks teile piisavalt ütlema. Kui te ei saa aru, kuidas nendega toime tulla ja ennast 200% isoleerida, siis ei tohiks; nagu ka tumedate turgude puhul. LOKI on oma tilgad rünnanud swat pärast lahkarvamusi narkootikumide müüjaga kord aastaid tagasi... LOKI naeris, kui kõik, mida swat leidis, oli hunnik inimesi, kes tulistasid heroiini... sellegipoolest oli LOKI hea drop põletatud, sest ta kasutas eskroovivõimalust, kui müüja väitis, et pakk oli juba tarnitud... LOKI ei tõstatanud probleemi, LOKI kasutas teenust korralikult, pikendades aega... LOKI kutsuti suureks petturiks, kuna ta ei vabastanud raha kohe! Ja LOKI istuks praegu vanglas mingi fagotsi tõttu, kui LOKI ei oleks oma tegevust kontrolli all hoidnud. Võtke minu nõu, te ei saa kunagi olla liiga turvaline!
LOKI TEAB