Question mul on mõned küsimused amfetamiinsulfaadi salajase sünteesi kohta

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Tere kõigile, im uus siin ja im algaja, nii et mul on mõned loll küsimus, idk kui keegi kunagi küsis neid, kuid igatahes, alustame !

kas on parem elrlenmeyer ja kuumutada pliidil või lamedapõhjaline kolb ja kuumutada veevannis? Ma arvan, et lamedapõhjaline kolb on parem, sest seal on rohkem kuumutuskontakti kui erlenmeyeris, im õigus?

see on minu "setup"
0IBA8uUNGW
selline väljatõmbekolb on hea?

Mul on tõesti vaja kondensaatorit ja muid asju? Kui ma ei ole, minu saagikus on vähem kõrge, kas pole?

Tänud vastuste eest !

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,081
Deals
1
Te peate kasutama ainult veevanni, pliit rikub teie reaktsiooni ja kolbi.
Kas te tõesti arvate, et me kasutame seda lihtsalt lõbu pärast?
te kaotate lahustit, teie reaktsioon põleb ja te võite saada mürgituse lahustiaurudest

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Okei, sest ma nägin sünteesi meest, kes kasutas sulfaat-amfetamiini sünteesimiseks pliidiplaati

Ei ma ei usu, et, ma küsin, sest ma kuulsin, et see ei ole tegelikult vajalik

Ma ei saa tegelikult aru, kui sa mõtled "kadunud solvant", kadunud solvant kuumutamisel ilma kondensaatorita? (ja aurude jaoks on mul väljatõmbekapsel)

Kui soovite, võin postitada sünteesi sulfaat amf mul on? Võib-olla saate rohkem aru minu küsimustest idk

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,081
Deals
1
Võite teha, mida iganes soovite, kuid olen kindel, et meie meetod on parem ja töötab hästi. Ütlen seda selleks, et aidata kaasa heale saagikusele ja edule. Võite kasutada pannil vett veevannina.
Täpselt, tagasivoolukondensaator kogub lahustiaurud ja kondenseerib need tagasi reaktsioonisegusse.
See on teie otsustada

HairyPoppins

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Tere. olen seda kaks korda nii teinud, esimene kord läks hästi, 2. oli katastroof. sa pead kasutama õige paksusega ja suurusega fooliumi ja mingit kondensaatorit (ma kasutasin lehter koos suure jääkuubikuga) Kui sa kavatsed seda teha Id soovitan alustada reaktsiooni väljas ja siis pärast vägivaldset faasi tuua see tagasi sisse või on sooda ja lekke tarvikud käepärast. Ma ei saanud %70 lähedale ja see ei olnud ka puhas kõrge! Õige varustus on nii palju rahuldavam küll!

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Tere mees, mida te mõtlete katastroofi all? Fooliumi jaoks võin osta fooliumilõike ei? Okei kondensaatori jaoks (see ei ole väga kallis) ma ostan seda, kui mul on raha ahah

Humm ok nii et ma pean ostma pliidi, selline pliit töötab? Alustada ma mõtlen
ZuFYSOqsbk

Ja kui sa mõtled ägedat faasi, siis mõtled alumiinium amalgaami elavhõbedanitraadiga ect?

Last edited:

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Puhtama toote jaoks on vaja vähemalt väga head atsetoonipesu, a/b puhastamine, destillatsioon või midagi on ideaalne. mina näiteks lähen sadestama l-viinhappega, keeran tartraadi uuesti alusele ja sadestan väävelhappega, tuleb välja superpuhas.

Ta tähendab, et p2np sol. lisamisel valmis amalgaamile tekib suur kogus soojust, samuti soojuspaisumine, mis võib minna teie kondensaatorist välja ja kõikjale põrandale/ruumi. kui alumiinium on liiga peenike reaktsioon on liiga äge. vaadake pattoni teemat d-amfetamiini isoleerimisest, seal on osa sünteesiga sel teel, seda on hea jälgida.Ta pakub kohvimeski jahvatatud alumiiniumi, väikeste ribadega isegi 10g puhul riskid vulkaaniga, kui foolium on liiga õhuke ja lühike. aga sa näed, ma olen valmis kihla vedama, et rohkem kui pooled inimesed, kes seda sünteesi teevad, on vähemalt korra olnud ärajooksnud reaktsioonidega.
See pliit on hea, ei ole ideaalne, aga töötab, mul on ka selline, sa pead seda termomeetriga siduma, et saada oma veevann õige. aga see sinu valitud süntees AlHg-ga on võimalik ka ilma, jäta lihtsalt refluks pärast p2np lisamist vahele, lase reageerida ja täielikult jahtuda, sõela ja mine sealt edasi, 60% saagis on niimoodi garanteeritult võimalik.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Soovitan mitte teha seda oma köögis, kui kavatsete seal kunagi uuesti maitsvat toitu valmistada.

Hankige töölaud, propper klaasnõusid ja muid kütteallikaid kui teie pliidiplaat.

Köök näeb liiga kena välja, et seda keemilise saastamisega rikkuda.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
a/b puhastamine? im algaja, nii et ma ei tea tõesti lühendeid nagu a/b , happe-baasi ma arvan?

Minu sünteesi puhul järgin põhipuhastust atsetooni või IPAga, kuid kui on olemas lihtsaim ja parem puhastamine, siis ma ei ütle ei

jah okei ma näen, ma teen seda oma väikeses aias, nii et alumiiniumi jaoks on väike ruut (1cm x 1cm) hea, mitte liiga peenike?

Järgin teie samme, aitäh kõigile !

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Jah, teil on õigus, minu köök on liiga kallis, et teha sulfaatamf sees !

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Kindlasti :) Nüüd, kui te kuulute meie gruppi - me saame aidata teil hankida väikese eelarvega laboratooriumi, nii et te ei pea kasutama oma kööki. Lihtsalt küsige, kui olete valmis ja kui peaksite abi vajama

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
47
palju asju saab ise ehitada, kui teil on väike eelarve, eriti selle reaktsiooni puhul, mille puhul ei ole vaja välist kuumutamist.
Sa couold asendada oma reaktsioonianuma 50l plastiktünniga kohalikust hardwarestore'ist. Seejärel puurige kaane sisse auk, et kinnitada sellele oma kondensaator. Kondensaatorit saab ka hõlpsasti ehitada 2 torust, millest üks on väiksema läbimõõduga, et see sobiks teise torusse ja teie jahutusvesi voolaks nende kahe toru vahel, et aurud kondenseerida.

Kaugel täiuslikust, kuid võimalik, kui saure väikese eelarvega

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Tänan teid väga, teile, kui palju on väike laboratoorium ?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
jah, veenduge, et see on hdpe või pp või midagi kõrge keemilise reesistentsusega

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
See sõltub sellest, mida soovite valmistada ja ka teie isiklikest nõuetest seadmetele.

Kuigi palju asju saab improviseerida, ütleksin, et mõne sünteesi (väikesemahulise) algkomplekti saab kergesti kätte alates 1.000 - 2.500, kusjuures 2.500 oleks juba palju.
Kus see võib muutuda kalliks, on siis, kui soovite oma laborisse lisada täiendavaid seadistusi puhastamiseks (aurudestillatsioon, rotavapsid...).

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
kuidas on aurudestillatsioon kallis bruh, see on külmutusaine, adapter, lisakolb ja vesi

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
47
jah, selline trummel on hea.
Isegi kui ma ütlen, et see töötab, siis võtke arvesse, et see pole kaugeltki täiuslik. saagis on väiksem, sest teie reagendid ei sega nii hästi. rbf-s, kui teil on hea reaktsioon, seguneb kolvi sisu ise pidevalt, kui teil on hea keetmine