Question mul on mõned küsimused amfetamiinsulfaadi salajase sünteesi kohta

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Tere kõigile, im uus siin ja im algaja, nii et mul on mõned loll küsimus, idk kui keegi kunagi küsis neid, kuid igatahes, alustame !

kas on parem elrlenmeyer ja kuumutada pliidil või lamedapõhjaline kolb ja kuumutada veevannis? Ma arvan, et lamedapõhjaline kolb on parem, sest seal on rohkem kuumutuskontakti kui erlenmeyeris, im õigus?

see on minu "setup"
0IBA8uUNGW
selline väljatõmbekolb on hea?

Mul on tõesti vaja kondensaatorit ja muid asju? Kui ma ei ole, minu saagikus on vähem kõrge, kas pole?

Tänud vastuste eest !

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Me kõik peame kusagilt alustama :)
Tegelikult on see tema enda teema.
Pigem esitab keegi rumalaid küsimusi, kui ei küsi neid üldse ja paneb ennast ohtu. Need, kellel on aega lollide küsimustele vastata ja need, kellel ei ole, ei vasta.
Minu poolt soovitatud seadistus oleks natuke rohkem kui 1g/2g sulfaadi skaalal. Nende reaktsioonide jaoks oleks tegelikult ot vaja ülessegajat, kuna neid on vaja suuremate koguste puhul (mida saab lugeda, kui loed erinevate keemiliste segajate kohta). Väiksemaid koguseid saab segada magnetilise segistiga.
Ma arvan, et te ei tohiks liiga kiiresti sünteesimise juurde hüpata. Ära alahinda seda ja uurimistööd on parem teha enne, kui pärast

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Ok, kuid on õiguspäraseid küsimusi, mis lihtsalt kukuvad lehel alla, samas kui me pidevalt kolbistame jama kolvi valiku kohta. Ma mõtlen, et võib-olla lihtsalt soovitate mõned õpikud, enne kui ütlete neile, et nad peaksid laborit üles seadma.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Nüüd, kui see on öeldud, võiksime lõpetada koolieelse loodusteaduse õpetamise ja minna tagasi tegelikkuses mõne postitatud menetluse väljatöötamise juurde. Sest olgem ausad, mõned copy paste meetodid on väga eksitavad.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Kindlasti eeldaksin, et keegi huviline leiab raamatukogu osa ise üles, kuid ilmselt ei ole see alati nii.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
im prantsuse nii ma ei tea, kuidas otsida vastuseid minu küsimustele, minu küsimused on nii loll, et ma ei ole vastus sorry mees

Ja ma vajan erinevaid vastuseid, et teha oma vastus

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Me kõik peame kusagilt alustama :)
Ma teen, ma teen mõned uuringud, kuid ma vajan teiste inimeste vastuseid, et näha, mida inimesed arvavad, kui ma tahaksin teha seda, mida ma nägin, ma ostan 1L ümmarguse kolvi ja muud asjad amfetamiini sünteesi ja see on see, kuid ma vajan teiste keemikute vastuseid

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Probleem on selles, et prantsuse keeles raamatuid ei ole.. ainult inglise keeles ja minu inglise keele tase ei ole väga hea...

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Mul on raamat nimega "The Construction & Operation Of Clandestine Drug Laboratories", kuid seda on raske lugeda :( aga ei viitsi, ma loen isegi siis, kui ma mõnest sõnast aru ei saa.

studentt

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
milline on tegelik kaal 1liitrist amfetamiini vababaasist? ja kui palju pastat saate välja väävelhappega?

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Tere, alustuseks ostan väikest kraami ja hiljem ostan suuremat kraami, ma arvan, et see on parim viis